SnowWorldEen heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u in ’s werelds grootste indoor skiresorts! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bieden u, jong en oud, deze unieke mogelijkheid!

SnowWorld staat garant voor optimale service en kwaliteit voor elke doelgroep. Naast de topkwaliteit van onze sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van onze prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie!

Een echte Zwitserse fondue of een lekker hapje eten in restaurant Walliser Chalet? Après-ski in één van onze gezellige bars of een heerlijke barbecue op ons terras? Sporten in ons luxe fitnesscenter en genieten van het beauty- en wellnesscenter? Het kan allemaal! Tevens bieden wij u, door middel van ons viersterrenhotel in Landgraaf, een unieke mogelijkheid te overnachten.

SnowWorld Landgraaf beschikt sinds mei 2012 over het grootste Outdoor Park van Europa. Het park beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m². Door gebruik te maken van de natuurlijke hoogteverschillen van de Wilhelminaberg is het Outdoor Park nog sensationeler.
Klim door het Adventure Park, waar u via touwladders en hangbruggen van paal naar paal kunt klimmen. Neem ook eens een kijkje in de Adventure Trail, race over de Alpine Coaster of suis langs de bijna 1000 meter lange Zipline naar beneden. Het park is geschikt voor jong en oud, sportief en recreatief, maar ook geschikt voor professionele klimfanaten.

SnowWorld brengt de elementen inspanning en ontspanning bij elkaar. De verschillende unieke faciliteiten die wij u in SnowWorld te bieden hebben vormen de essentiële ingrediënten voor succesvol ondernemen. De ruim gefaciliteerde zalen zijn dé ideale locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en andere gelegenheden!

SnowWorldBuytenparklaan 30
2717 AX
Zoetermeer
Nederland
T: 079-3202202
F: 079-3202229
Algemene voorwaarden | privacy statement