Van der Valk hotel Arnhem



Midden in de natuur maar perfect bereikbaar via uitvalswegen A12 en A50, vindt u Van der Valk Hotel Arnhem. Het hotel is al meer dan 25 jaar een begrip op de Veluwe waar ook de zakelijke gast zich "thuis van huis" voelt.

Van der Valk Hotel Arnhem biedt een groot scala aan mogelijkheden voor zakelijke en familiaire activiteiten. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

De zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en kunnen flexibel worden ingericht in verschillende opstellingen, geheel naar uw wens. Uw vergadering kan uiteraard worden ondersteund door alle mogelijke audiovisuele apparatuur en ook maakt u kosteloos gebruik van draadloos internet via glasvezelkabel.

Uw bijeenkomst, of deze nu formeel of informeel is, kan worden verlengd met een hotelovernachting, bijvoorbeeld bij een meerdaagse conferentie of gezellig familieweekend. Het hotel beschikt over 100 comfortabele, rookvrije hotelkamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een telefoon, radio, internet op tv, kluisje, draadloos internet, flatscreen televisie, een badkamer met ligbad en aparte douche en een balkon of terras met zitje. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van de fitness- en wellnessfaciliteiten in het hotel.

Van der Valk hotel Arnhem



Amsterdamseweg 505
6816 VK
Arnhem
Nederland
T: 0264821100
F: 0264821614

Content van dit bedrijf

Zakelijke gasten verrassen doet u zo
Kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten in een modern jasje
Algemene voorwaarden | privacy statement