Marienhof Amersfoort



Monumentale vergader- en evenementenlocatie in hartje Amersfoort

Met haar rijke historie is dit prachtige, eeuwenoude stadsklooster de perfecte plek voor diverse gelegenheden! Prachtige tuinen en karakteristieke, unieke ruimtes met een moderne touch; zakelijk en klassiek gaan hier perfect samen.

Onze ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot 200 personen. Ongeacht de omvang van uw evenement, de Mariënhof voldoet aan alle verwachtingen. Wij bieden vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. Voor workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en grote bedrijfsfeesten. Als u de hele locatie huurt, kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

 

Persoonlijk en gastvrij

Ons team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede locatie aan moet voldoen. Wij kunnen een deel of zelfs de gehele organisatie uit handen nemen. We geven u een unieke beleving door u te verrassen, verzorgen en verbinden! Met onze vaste partners kunnen we alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops en entertainment. Uw evenement in de Mariënhof wordt iets onvergetelijks!


Kijk voor meer informatie op www.marienhof.nl

Marienhof Amersfoort



Kleine Haag 2
3811 HE
Amersfoort
Nederland
T: 033 4632979

Content van dit bedrijf

Elke keer weer een topprestatie neerzetten, waarom lukt dat niet altijd?
Pas als iemand zijn schild laat zakken, kun je ze raken in het hart
Pfff, zijn jullie getrouwd ofzo...?
Na een blessure direct weer het veld in en knallen..HEERLIJK!
Gewoon beginnen en dan zien we wel!
Panden met karakter zijn écht leuker!
Algemene voorwaarden | privacy statement