Pullman Eindhoven Cocagne



PULLMAN MEETING EXPERIENCE: “Great meetings happen in special places"

Pullman Eindhoven Cocagne beschikt over een conferentiecentrum van maar liefst 2150m2. Het biedt 16 moderne geheel gerenoveerde conferentiezalen en 2 executive boardrooms, waarvan een voorzien is van video-conferencing faciliteiten. Alle meeting rooms zijn voorzien van daglicht, de nieuwste audiovisuele apparatuur, een Nespresso machine, airconditioning en gratis draadloos Wi-Fi (tot 8MB).

De Wintertuin – op de begane grond – is zeer geschikt voor lunches, diners, beurzen, feesten en partijen. Dankzij speciale lampen is het mogelijk om een uitermate warme sfeer te creëreren in de kleuren die passen bij uw evenement.

Met Co-Meeting van Pullman profiteert u van de persoonlijke ondersteuning door onze uiterst bekwame Event en IT Solutions Managers en van de beste technische apparatuur. Pullman Eindhoven Cocagne biedt het beste voor uw gasten onder een dak: een luxe hotel met uitstekende meeting faciliteiten.

Innovatieve ideeën ontstaan overigens niet alleen in onze 18 vergaderruimtes (voor max. 400 personen), maar ook tijdens de innovatieve pauzeactiviteiten die wij aanbieden. De gasten kunnen tijdens de pauzes weer helemaal tot rust komen in de 2 chill out spaces (op de eerste en tweede etage). Hier kunnen zij genieten van Nespresso koffie en/of thee, healthy starters en diverse lekkernijen.

Pullman Eindhoven Cocagne



Vestdijk 47
5611 CA
Eindhoven
Nederland
T: 040 232 6111

Content van dit bedrijf

Pullman Eindhoven Cocagne - Are you ready to party?
Get your iPhone 6 now!
Algemene voorwaarden | privacy statement