Landgoed Huize BergenDe monumentale Villa van Landgoed Huize Bergen ligt aan de rand van Vught verscholen in een prachtig park. Hier vindt u alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: een hartelijke ontvangst, rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details en gastronomische specialiteiten. Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger, maar met de moderne gemakken van nu.

Een comfortabel verblijf, het betere overnachten
Met 15 comfortabel ingerichte zalen heeft Landgoed Huize Bergen ruimte voor grote en kleine gezelschappen van 2 tot 175 personen. Omringd door eeuwenoude bomen bevinden zich naast de Villa op het landgoed van ruim 7,5 hectares nog 7 andere paviljoens. Hierdoor kan er, ook met meerdere groepen tegelijkertijd, de gewenste sfeer van privacy en intimiteit gecreëerd worden. Klassieke details van het Koetshuis en de Bloembinderij worden afgewisseld met een moderne uitstraling in de Pauw of Boomgaard.

Overnachten kan in een van de 90 stijlvolle hotelkamers, of mogelijk –één keer– in de romantische bruidssuite. Ontwaak met het harmonieuze gefluit van de vogels uit het park en start uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in het sfeervolle restaurant van de Villa.

Rijk aan historie, omringd door natuur     
U vindt het landgoed omringd door natuurschoon en nabij het bruisende en historische stadscentrum van ’s-Hertogenbosch. Deze inspirerende omgeving biedt voldoende mogelijkheden voor actieve- en ontspannende activiteiten. Een workshop schermen in het park of een wijnproeverij in de sfeervolle bar; er wordt graag samen met u gekeken naar een aanbod dat past binnen uw programma.

Of het nu gaat om een kleinschalige vergadering, meerdaagse training, inspirerend congres, bruisend feest, ontspannen weekend weg of een romantische bruiloft; u kunt te allen tijde rekenen op onze betrokkenheid.

Landgoed Huize BergenGlorieuxlaan 1
5261 SG
Vught
nederland
T: 073 658 04 00
F: 073 656 15 50

Content van dit bedrijf

Waarom een kerstborrel zo veel meer kan betekenen
Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERF
6e editie van de Brabantse Haringparty 2019 bij Landgoed Huize Bergen
Wat is uw stijl? 11e vergaderarrangement aangeboden
Huisbier ‘de Pluimgraaf’ van Landgoed Huize Bergen groot succes
De Brabantse Haringparty
Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERF
5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen
Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar om gasten te ontvangen
Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis
Algemene voorwaarden | privacy statement