Hotel New York



Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Dit is de plek waar vroeger duizenden landverhuizers, vol hoop op een beter leven, vertrokken naar Noord Amerika. Tegenwoordig komen gasten hier in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, vieren en zaken doen. Meteen als je het gebouw binnen stapt, voel je het: hier is het gebeurd! De nostalgie is nog overal aanwezig: de smeedijzeren hoteltrap, de vele koffers en foto’s van landverhuizers en de voormalige kantoren van de directeuren van toen.

Hotel New York heeft 7 unieke zalen met daglicht. De zalen zijn kleurrijk en sfeervol ingericht en hebben hoge plafonds. Geen saaie vergaderkamers dus! De ruimtes hebben geen vaste indeling: ronde (diner)tafels, een borrelopstelling of een theateropzet: het kan allemaal.

Extra speciaal zijn de twee voormalige directievertrekken met uitzicht op de Maas. Prachtige houten lambriseringen, nostalgisch tapijt en een grote boardroom tafel zorgen ervoor dat u ondergedompeld wordt in de grandeur van toen.

Slapen in Hotel New York voor of na uw vergadering  kan uiteraard ook. Er zijn 72 bijzondere hotelkamers, voorzien van alle faciliteiten voor de zakelijke reiziger,  zoals kosteloze wifi en 24 uurs roomservice.

Op de begane grond bevindt zich een groot restaurant met een leestafel, een uitgebreide menukaart en een echte oesterbar. Buiten zitten met een koud biertje kan op het terras dat geopend is van april tot en met september, met een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

Hotel New York



Koninginnenhoofd 1
3072 AD
Rotterdam
Nederland
T: 010 439 05 00
Algemene voorwaarden | privacy statement