Guldenberg Hotel & BrasserieNatuur, rust, ruimte, 89 hotelkamers, 17 vergaderruimtes en veel flexibiliteit: Guldenberg Hotel & Brasserie is een ideale locatie om neer te strijken met je team. De unieke locatie tussen de bossen, 21 hectare eigen land en de directe ligging naast Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen maakt Guldenberg ideaal voor teambuildingactiviteiten, teamuitjes en wandel- en fietstochten.

Guldenberg Hotel is gebouwd in1965 vanuit vier uitgangspunten: natuur, stilte, rust en inspiratie. Van oudsher werd het hotel gebruikt als retraitehuis door de Jezuïeten, als trefpunt van mensen en meningen. En nog steeds is Guldenberg dé plek om met je collega's nieuwe ideeën op te doen en met elkaar te brainstormen.

Guldenberg is een vergaderlocatie waar iedereen uit de voeten kan. Er zijn maar liefst 89 hotelkamers en 17 conferentiezalen en discussieruimtes. De inrichting is fris, modern met een vleugje klassiek. Of je nu een product presentatie, seminar, training of teambuilding organiseert, Guldenberg denkt graag met jullie mee.

Guldenberg Hotel & BrasserieGuldenberg 12
5268 KR
Helvoirt
Nederland
T: 0411 - 642 424
Algemene voorwaarden | privacy statement