Golden Tulip Hotel CentralWELKOM THUIS 

Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Vanaf het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Hier verblijf je niet, hier logeer je. Bij de familie Rademaker. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben?

Het Penthouse van Hotel Central is adembenemend. De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum ‘s-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem, zodat u nog meer mogelijkheden heeft met comfort. Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte uit. De exclusieve luxe op niveau is in alles voelbaar.


CONGRES, VERGADERING, WORKSHOP OF TEAMBUILDING

Hotel Central biedt u de mogelijkheid om alles onder één dak te organiseren. Van congressen tot (grote) feesten, van zakelijke overnachtingen tot groepsuitjes of gewoon gezellig samen de stad verkennen met de vele winkels en authentieke boetiekjes. Of u ons nu voor korte of langere tijd bezoekt, als toerist of als zakelijk reiziger, voor een bruiloft of een training, wij zien u graag. Met alle soorten van genoegen. Van de fijnste, state of the art uitgeruste kamers en zalen tot onze niet te versmaden Brasserie Cé. 

Vanzelfsprekend zijn de vergaderfaciliteiten up-to-date en voorzien van de laatste technische hulpmiddelen. Interactieve schermen inclusief Apple TV, een geheel nieuw geluidssysteem, gratis Wi-Fi, airconditioning en optimale geluidsisolatie. Daarnaast beschikt elke zaal over een speciaal duurzaam lichtplan met LED verlichting. Deze duurzame LED verlichting is door de gasten zelf in te stellen in diverse standen en kleuren om de gewenste vergadersfeer te creëren. 

In de prachtige 14e-eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht heeft interieurarchitect Feran Thomassen duurzame, hoogwaardige materialen als zwart marmer gecombineerd met klassieke elementen zoals een verwijzing naar de oude St. Janskerk en moderne technieken zoals LED verlichting en Live Cooking. Deze unieke ruimte is zeer geschikt voor feesten, bedrijfspresentaties, recepties, culinaire diners en bruiloften.

De naastgelegen Moriaen Bar is in 2018 ook geheel gerenoveerd. Deze sfeervolle en moderne bar is perfect voor bijeenkomsten, borrels en feestjes tot 80 personen.

 

VERGADEREN & OVERNACHTEN IN BRABANT!

Naast de mogelijkheid om te overnachten in het Penthouse zelf, biedt Hotel Central nog ruim 125 kamers om samen met uw team te blijven overnachten. Uiteraard kunt u ook voorafgaand aan de vergadering alvast inchecken, zodat iedereen uitgerust en ontspannen aan de meeting kan beginnen. Neem contact met ons op over uw ideeën, wij voldoen wij graag aan uw extra wensen!

Wenst u echt een keer effectief vergaderen en/of brainstormen? Kies dan voor deze inspirerende vergaderlocatie buiten de deur en ‘Get out of your office’. Een garantie voor een frisse blik en nieuwe ideeën om er vol energie weer tegen aan te gaan!


RESERVEREN EN/OF INFORMATIE

Voor vragen, informatie en/of een rondleiding, bel of mail ons. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Golden Tulip Hotel CentralBurgemeester Loeffplein 98
5211 RX
Den Bosch
Nederland
T: 073-6926926
F: 073-6145699
Algemene voorwaarden | privacy statement