Designhotel Maastricht



Designhotel Maastricht ligt op loopafstand van het centraal station van Maastricht in de hippe buurt Wyck: een ideale locatie om ontspannen te overnachten tijdens een weekendje weg of stedentrip. Laat je culinair verwennen in de Franse Brasserie FLO Maastricht en bezoek voor de nodige ontspanning de fitnessruimte bij het hotel. Voor zakelijke bijeenkomsten of recepties kun je de stijlvolle vergaderlounge huren.

Ook voor de zakelijke overnachting zit je helemaal goed in Designhotel Maastricht. Vlak naast het centraal station van Maastricht bevindt je je op een centrale vergaderlocatie. De extra faciliteiten maken Designhotel Maastricht uitermate geschikt voor zakelijke etentjes, meetings en trainingen in het centrum van Maastricht. Boek de stijlvolle vergaderlounge voor ontspannen bijeenkomsten, en kom na het werk tot rust op jouw comfortabele hotelkamer.

Vergaderlocatie
In de multifunctionele zaal van Designhote Maastricht organiseer je de stijlvolste trainingen, privédiners of recepties. Deze sfeervolle ruimte op de begane grond is 70 vierkante meter groot en heet ‘Purple Red – The Meeting Lounge’. De zaal biedt plaats voor 70 personen in receptieopstelling en 28 personen in de vergaderopstelling. Wat de ruimte vooral zo aantrekkelijk maakt, is de combinatie van modern design, up-to-date presentatie-apparatuur, veel daglicht en een inspirerende indeling. Verder zijn er een zithoek en podium aanwezig, die gebruikt kunnen worden tijdens recepties en meetings.

De ligging van Designhotel Maastricht is voor zakelijke gasten zeer ideaal. Het congrescentrum MECC ligt op slechts 1 kilometer van het hotel. Het centrale treinstation van Maastricht is 250 meter lopen en parkeren kan tegen over het hotel en op slechts 250 meter van het hotel in parkeer garage Q - Park de Colonel. Zakelijke reizigers genieten bovendien van diverse services, zoals gratis Wi-Fi, gratis pc-terminal en 24-uurs receptie. Uiteraard vind je hier ook voldoende relaxte, informele plekken om te werken, lezen of ontspannen – met of zonder hapje en drankje.

Designhotel Maastricht



Stationsstraat 40
6221 BR
Maastricht
Nederland
T: 043 3282525
Algemene voorwaarden | privacy statement