Corendon Hotels & Resorts



Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als dochteronderneming van Corendon Group. Op dit moment heeft Corendon Hotels & Resorts twee hotels, Corendon City Hotel Amsterdam en Corendon Village Hotel Amsterdam. Beide hotels bieden een comfortabele verblijf voor gasten die voor zakelijke of leisure doeleinden komen.

Corendon City Hotel Amsterdam
Corendon City Hotel Amsterdam is een 4-sterrenhotel in Amsterdam Nieuw-West. Het hotel opende haar deuren begin 2015 en biedt een fantastisch verblijf voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. In het hotel is er een luxe 1000 m2 Vitality Spa met verschillende faciliteiten, meerdere vergaderzalen en een Cor & Don's Restaurant en Bar. Het hotel staat bekend om zijn 737 cockpitsuite waar unieke vergaderingen worden gehouden.

Corendon Village Hotel Amsterdam
Corendon Village Hotel Amsterdam is het grootste hotel van de Benelux. Het viersterrenhotel heeft een gunstige ligging nabij Amsterdam centrum, zakendistrict Zuidas en de luchthaven. Het hotel heeft meerdere restaurants en bars, een spa- en fitnesscentrum met een prachtig zwembad en diverse vergaderzalen met veel mogelijkheden. Naast de grootte is dit hotel ook bekend door zijn unieke hotelconcept. Corendon Village Hotel Amsterdam heeft drie afzonderlijke gebouwen met elk een eigen concept. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen hier terecht voor een ultiem verblijf.

Corendon Hotels & Resorts



Aletta Jacobslaan 7
1066 BP
Amsterdam
Nederland
T: 020 - 8207843

Content van dit bedrijf

Take-off Corendon Boeing 747
Corendon gestart met transport Boeing 747 over snelweg en door weilanden
Boeing 747 landt in achtertuin Corendon Village Hotel
Algemene voorwaarden | privacy statement