Congresregio ZwolleDe Regio Zwolle is als schakel tussen west, oost en noord Nederland één van de sterkste groeiregio’s van ons land. De Regio Zwolle is goed bereikbaar en centraal gelegen. Via de Hanzelijn bent u met de trein in iets meer dan 60 minuten vanuit Amsterdam in Zwolle. Maar ook vanuit het noorden, midden en oosten is Zwolle als tweede spoorwegknooppunt van ons land goed bereikbaar. Komt u met eigen vervoer, dan bent u via de A28, A50 en A32 snel op de plaats van bestemming. U vindt er de dynamiek van de historische Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hattem en de gemoedelijke en gastvrije sfeer in de groene, waterrijke omgeving.

Congresorganisatoren uiten zich vol lof over de regio en de gezellige stad Zwolle, waar veel locaties op loopafstand van elkaar liggen en de sfeer gemoedelijk is. De Regio Zwolle telt vele innovatieve bedrijven en excelleert in de sectoren health, agrifood, e-commerce en kunststof. Hiermee vormt de Regio Zwolle een uitstekend decor voor uw evenement en biedt het u alle ingrediënten voor een memorabel congres of andere zakelijke bijeenkomst.

Stelt u zich eens voor om uw congres of zakelijke bijeenkomst in deze van bedrijvigheid zinderende omgeving te kunnen organiseren. Met goed gastheerschap, flexibiliteit en een gemoedelijke sfeer succes verzekerd! Niet voor niets zeggen wij: Regio Zwolle, uw gastheer.

Wilt u ook een bijeenkomst in de regio Zwolle laten plaatsvinden of kennis maken met de zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact op met Congresregio Zwolle, Kitty Onder de Linden 06-30477541 / 038-4215720. Kijk voor alle locaties op onze website www.congresregiozwolle.nl.

Congresregio ZwolleGrote Voort 247
8041 BL
Zwolle
Nederland
T: 038 421 5720

Content van dit bedrijf

Congresregio Zwolle: Vierde economische topregio van Nederland
Snelle contacten of duurzame relaties?
Algemene voorwaarden | privacy statement