Congress Care



Medisch Specialist in congressen en symposia.

Medische professionals leven in een dynamische tijd van snelle informatie-uitwisseling, constante verandering, geavanceerde digitale technologie en veel individualisme. Groot is de behoefte aan echt contact en verbinding. Daarom geloven wij in de kracht van een goed opgezette bijeenkomst. En dan wel zo doeltreffend georganiseerd dat de meeting inspirerend, vermakelijk en relevant is.

Congress Care is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Wij realiseren bijzondere congressen en symposia voor wetenschappelijke verenigingen, medisch/farmaceutische bedrijven en medisch specialisten. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij de organisatie van bijvoorbeeld cursussen, trainingen, bedrijfspresentaties en relatiebijeenkomsten.

Het is een hele prestatie om uw boodschap vanuit de juiste aanpak, met de juiste informatie op het juiste moment te communiceren voor het juiste publiek op de goede plek. Congress Care helpt u daar graag bij.

Uw bijeenkomst in vertrouwde handen.

Als gecertificeerde Professionele Congres Organisator zijn we dé aangewezen partij om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Onze aantoonbare kennis en ervaring in de medische en farmaceutische industrie stelt ons in staat om proactief en flexibel te anticiperen op elke opdracht.

Congress Care organiseert uw bijeenkomst – meeting, congres of symposium – van A t/m Z. Dit kan zowel in de adviserende rol als in de totaaluitvoering. Voor ons is ieder congres een uniek evenement en daarom leveren wij altijd kwalitatief maatwerk. U kunt ons inschakelen voor de complete organisatie van het gehele project, maar uiteraard ook voor een deelpakket.

Onze diensten zijn onderverdeeld in:

Ons vak is uw succes. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, neem contact met ons op.

Congress Care



Postbus 440
5201 AK
's-hertogenbosch
nederland
T: 073 6901 415
F: 073 6901 417

Content van dit bedrijf

10th Congress of the EUGMS 2014
Algemene voorwaarden | privacy statement