Conferentiecentrum & Hotel BovendonkEen bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk is gevestigd in een kloosterpand en biedt mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, congressen, symposia en evenementen. De locatie is geschikt voor groepen tot 350 personen in de Kapel of Refterzaal, maar heeft ook 8 kleinere vergaderzalen tot 20 personen een evenemententuin en authentieke bibliotheek met een capaciteit tot 80 personen. Kortom, Conferentiecentrum Bovendonk is een veelzijdige locatie geschikt voor tal van evenementen van gebruikersdag en klantendag tot gespecialiseerd congres of bedrijfsfeest.

Door de aanwezigheid van 24 éénpersoons kamers en 24 tweepersoons kamers en budgetkamers is het ook mogelijk meerdaagse meetings en evenementen te organiseren. We denken graag met u mee over de mogelijkheid een bijzonder evenement te organiseren op Bovendonk voor u én uw gasten.

Ligging

Conferentiecentrum Bovendonk ligt centraal in Noord-Brabant, ideaal bereikbaar vanuit zowel Antwerpen, Rotterdam en Utrecht, als vanuit Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. Met uitvalswegen A17, A16 en A58 op enkele minuten afstand is de filevrije bereikbaarheid van Bovendonk ideaal voor (inter)nationale evenementen. Bovendonk beschikt over 185 eigen parkeerplaatsen die gratis te gebruiken zijn door onze gasten. Ook met het OV is Bovendonk uitstekend bereikbaar, NS Station Oudenbosch én Etten-Leur liggen op 10 minuten van Bovendonk en hebben een frequente busverbinding met Bovendonk.

Conferentiecentrum & Hotel BovendonkHofstraat 8
4741 AK
Hoeven
Nederland
T: 0165 507550

Content van dit bedrijf

Conferentiecentrum Bovendonk vernieuwt Uythofzaal
Bovendonk: Authentieke parel van Cuypers
5 Redenen om eens voor een vergaderlocatie in Noord-Brabant te kiezen
Een zonnige toekomst voor Conferentiecentrum Bovendonk
Algemene voorwaarden | privacy statement