Center Parcs Business SolutionsBusiness Solutions

Business Solutions biedt u met onze Center Parcs en Sunparks parken een breed scala aan zakelijke oplossingen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een passende oplossing op één van onze parken in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. 

Unieke beleving

Wij reiken u talloze interessante mogelijkheden aan om uw medewerkers te belonen, te motiveren en te stimuleren of om uw banden met professionele relaties op een originele en gewaardeerde manier aan te halen. Met veel genoegen verzorgen wij onder andere uw; vergadering, zakelijke overnachting, bedrijfsuitje, teambuilding, bedrijfsfeest, exclusieve park uitkoop of onze cadeaubon als relatie geschenk.

Met behulp van uw vaste en vertrouwde aanspreekpunt zorgt Center Parcs Business Solutions ervoor dat alles soepel verloopt. Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is, u bent bij ons aan het juiste adres!

Ontdek het zelf

Center Parcs is dé ideale plek om het zakelijke met het aangename te combineren. Het team van Business Solutions gaat met veel plezier voor u aan de slag voor uw tailormade bedrijfsevenement. 

It’s our pleasure doing your business!

Center Parcs Business SolutionsRivium Boulevard 213
2909 LK
Capelle aan den IJssel
Nederland
T: 010 - 498 9789

Content van dit bedrijf

Center Parcs Business Solutions: Hét best bewaarde geheim
Center Parcs introduceert nieuw concept Bizcation
Algemene voorwaarden | privacy statement