Bouw & Infra Park



Welkom in het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk! Laat u verrassen door onze unieke congreslocatie centraal in Nederland, direct aan de A28 en grenzend aan de Veluwse bossen.

Het park is naast een congrescentrum ook een bedrijvencampus. In 2 van de 15 monumentale panden bevindt zich het congrescentrum. Het Park is gevestigd op een voormalig kazernecomplex van 27 hectare dat volledig is getransformeerd en herbestemd in de jaren ’90.

Een paar feiten op een rij: 16 vergaderzalen van 2 tot 200 personen, 2 parkrestaurants, een grand café met terras, een evenementenhal en 29 hotelkamers. Plus 500 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Uiteraard hebben we alle audiovisuele middelen, gratis wifi en uitstekende catering. Maar wat maakt dat onze gasten terugkomen? Onze medewerkers. Zij denken mee, geven technische ondersteuning en zorgen ervoor dat uw meeting vlekkeloos verloopt.

Ontdek het zelf! U bent altijd welkom voor een rondleiding en een verse kop koffie! Ook als u werkzaam bent in een hele andere sector, of eigenlijk juist dan.

Bouw & Infra Park



Ceintuurbaan 2
3847 LG
Harderwijk
Nederland
T: 0341 - 499 000
F: 0341 - 499 031

Content van dit bedrijf

Kennismakingsactie Bouw & Infra Park
Bouw & Infra Park bestaat 10 jaar!
Algemene voorwaarden | privacy statement