RAI AmsterdamRAI Amsterdam: ruimte voor uw ideeën

Welkom bij RAI Amsterdam. Op onze unieke locatie, zo'n 112.200 m2 vlakbij het culturele en creatieve centrum van Amsterdam, brengen we mensen bij elkaar. In levenden lijve maar ook virtueel.

We hebben onze locatie ontworpen voor de meest uiteenlopende evenementen. U kunt altijd bij ons terecht, of u nu een deel van het gebouw of het gehele complex gebruikt. We zorgen ervoor dat u en uw gasten zich thuis voelen bij ons. U kunt vanzelfsprekend rekenen op toegewijde, vriendelijke en slagvaardige mensen die er van het begin tot het eind van uw evenement voor u zijn.

Sinds 2007 werken we bij de RAI aan een klimaatneutrale bedrijfsvoering en een duurzaam assortiment.  Dit doen we onder andere door afval 100% te recyclen, roltrappen met bewegingssensors, zonnepanelen en 100% groene electriciteit.

GOED BEREIKBAAR

RAI Amsterdam is zowel per auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Gelegen direct aan de ringweg A10 vindt u snel een parkeerplek in een van onze parkeergarages. Geeft  u de voorkeur aan het openbaar vervoer? Met station RAI, een tram- en een bushalte op loopafstand bent u snel bij de RAI of vanaf de RAI in het centrum van Amsterdam. De nieuwe Noord/zuidlijn (metro 52) is onlangs geopend. Vanaf Amsterdam Noord heeft deze metro onder andere stops op het Centraal Station, Damrak, Rokin, Vijzelgracht en voor de deur van de RAI. De metro heeft bij station Zuid aansluiting op het bestaande openbaar vervoer netwerk. Schiphol Airport is vanaf daar nog maar een paar minuten reizen.

ONZE DIENSTEN

De kracht van IT > Ons IT-team bestaat uit specialisten met gedegen kennis van bekabeling, wifi, telefonie en netwerktechnologie. Virtuele meetings met een paar deelnemers tegelijk? Of met collega's op een andere plek in de RAI? Geen probleem. Ons glasvezelnetwerk is razendsnel en heeft meer dan genoeg capaciteit voor bezoekers en exposanten.

RAI Exhibitor Services, one-stop-shop > Ons team van Exhibitor Services weet precies waar uw exposanten mee te maken krijgen. En die kennis delen we graag. In een voor uw evenement gemaakte webshop vinden uw exposanten een handige tool voor het online bestellen van diensten en producten voor hun stand.

Catering > Onze Basement Chefs zijn de cateringexperts van RAI Amsterdam. Ze koken elke dag met verse producten, duurzaam en diervriendelijk.

Thuis in Amsterdam, RAI Hotel Services > De beste hotels tegen de beste tarieven. We gaan op zoek naar de ideale accommodatie voor u, uw bezoekers en exposanten.

RAI AmsterdamEuropaplein 24
1078 GZ
Amsterdam
Nederland
T: 020 549 1212
F: 020 549 1848

Content van dit bedrijf

RAI Amsterdam gaat in de ketchup business
Evenementen verduurzamen bij RAI Amsterdam
Meer omzet en meer bezoekers bij RAI Amsterdam
3D LEGO® model van nhow Amsterdam RAI hotel onthuld tijdens IMEX Frankfurt
Designkleding voor RAI-medewerkers door Liselore Frowijn
100.000.000ste bezoeker voor RAI Amsterdam
Paul Riemens (CEO) en Maurits v/d Sluis (COO) benoemd bij RAI Amsterdam
RAI Amsterdam gaat voor 50 procent minder CO2 –uitstoot door Stadswarmte
De eerste RAI blog is live!
RAI Amsterdam en TrueTalk bieden innovatief B2B marketingconcept
Natuur & Milieu duurzame partner van RAI Amsterdam B.V.
Nieuwe benoemingen bij RAI ingegeven door internationale ambitie
Burgemeester Van der Laan opent RAI Amtrium
Skyline Amsterdamse Zuidas verrijkt met iconisch hotel nhow Amsterdam RAI
‘De IJzeren Eeuw’ brengt Amsterdam RAI en Amsterdam Museum samen
Amsterdam RAI wint voor de derde keer Best International (non-UK) Venue award
THE ROAST ROOM: uniek rotisserie restaurant in RAI Amtrium geopend
Amsterdam RAI verrijkt beurstitels met InnovationLAB
Amsterdam RAI gecertificeerd als Top Employers Nederland 2015
RAI-gebouw aangewezen als rijksmonument
RAI Insights: Hoe zijn evenementen veranderd in 2017?
RAI Amtrium bereikt hoogste punt
Algemene voorwaarden | privacy statement