Auberge De Smockelaer



Auberge de Smockelaer; Gouden locatie!

 

Auberge de Smockelaer is niet zomaar voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Beste Trainingslocatie van het Jaar’. De Smockelaer is duidelijk een geliefde locatie met een wow-effect en wordt zeer gewaardeerd door de bezoekende bedrijven. Door de goede ligging, midden in de Euregio in Limburg, is de Smockelaer de ideale ontmoetingsplaats om zakelijke resultaten te boeken of om een zakelijk succes te vieren. Gelegen in de unieke en groene omgeving van het Heuvelland heeft het een ontspannen karakter.

 

Wederom steekt Auberge de Smockelaer er met kop en schouders bovenuit als het gaat om service en kwaliteit. Maar ook een kernwaarde als duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Daarnaast biedt de keuken van Auberge de Smockelaer heerlijke, biologische streekproducten. De gastvrije en flexibele instelling van het professionele team is de kers op de taart.

Auberge De Smockelaer is gelegen in Slenaken midden in het Heuvelland, op ongeveer 20 km afstand van Maastricht. De rit naar de Smockelaer toe boven op de Loorberg is al een attractie op zich. Op het hoogste punt aangekomen vindt u onze 18e -eeuwse typisch Limburgse vakwerkhoeve; Auberge De Smockelaer.

 

Onze accommodaties zijn als het ware grote vakantiewoningen die je als groep compleet tot je beschikking hebt (van 10-60 personen. Dus geen andere gezelschappen op dat moment. Ideaal voor een bedrijf of afdeling die een soort mini-congres, training, vergadering of event wil organiseren. Uiteraard kunnen wij voorzien in culinaire (streek)gerechten en drankjes. Onze gasten worden volledig ontzorgd, zoals u wellicht zou verwachten in een hotel.

Auberge De Smockelaer



Givelderweg 2
2
6276PB
Slenaken Heijenrath
Nederland
T: 043-4574445

Content van dit bedrijf

Trainen voor de toekomst
Algemene voorwaarden | privacy statement