Special groepsarrangement bij Flint



Naast de vele evenementen en congressen die wij organiseren, is Flint het toneel van meer dan 180 voorstellingen per jaar. Van cabaret tot muziek en van toneel tot dans – er is voor ieder wat wils. Ons volledige overzicht van theatervoorstellingen vindt u op het voorstellingsoverzicht.

Arrangementen
Speciaal voor groepen groter dan 10 personen bieden we arrangementen aan. Met het Flintarrangement wordt uw groep ontvangen in Trek theaterkeuken en café. Gedurende de ontvangst serveren wij onbeperkt verschillende soorten koffie en thee en een assortiment aan heerlijke zoetigheden. Na afloop van de voorstelling kunt u een uur lang nagenieten van onbeperkte dranken en diverse lekkere hapjes. Dit alles voor slechts € 15,50 (excl btw) per persoon.

Daarnaast is het ook mogelijk om voorafgaande aan de voorstelling te dineren.  Door de vele ruimtes in Flint zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van dineren op de Panoramalounge met prachtig uitzicht over Amersfoort? Of zittend in een intieme theatersetting in de AFASzaal met een grote kroonluchter boven het toneel? Of u nu met 10, met 100 of met 500 personen komt; voor iedere groep bieden we een sfeervolle ruimte. U kunt kiezen voor onze theaterplank met de lekkerste gerechten of we maken een voorstel voor u op maat. Dineren kan vanaf € 25,95 (excl. btw) per persoon.

Exclusieve voorstellingsavond
Wanneer u uw relaties of medewerkers op een feestelijke avond uit wilt trakteren, is het uitkopen van een theatervoorstelling een absolute aanrader. U kiest zelf de voorstelling en bepaalt wat u uw gasten aanbiedt. Maak de avond compleet met een bijzonder ontvangst, streetfood met entertainment of een afterparty met DJ.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Flint

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement