Vacature: Sales Manager bij Nelson City Resort in Oss



Wat voor Sales Manager zoekt Nelson City Resort in Oss?
Hoe creëren we het hoogst mogelijke ‘Quality of Life’ niveau voor onze gasten? Dát is de kernvraag waarmee we ons bij de Fitland Groep iedere dag intensief bezig houden. In onze visie is balans de beste basis om dit te realiseren. Evenwicht tussen zowel fysieke als geestelijke (in)spanning en ontspanning, tussen gezond en lekker eten én een combinatie van deze twee, tussen de dagelijkse routine en het ontsnappen uit de sleur. Precies deze gedachtes brengen wij tot leven in een concept waarin fitness, wellness en gezondheid op een unieke manier worden beleefd door onze gasten. In de sfeervolle ambiance van onze City Resort Hotels, Restaurants, Vitae Wellness resorts, Vergader- en Eventcentra en Fitland Fitness centra.

Nelson City Resort hotel in Oss is een aansprekend voorbeeld van de bijzondere ervaring die wij bieden: een multifunctioneel hotel, fitness en wellnesscomplex waar onze gasten welkom zijn om te logeren, sporten, ontspannen, leren en vergaderen. Voor deze locatie zijn we op dit moment op zoek naar een gemotiveerde Sales Manager die in staat is om de omzet te behouden en uit te bouwen.

Functieomschrijving
Het spreekt voor zich dat we van de Sales Manager de kennis, ervaring en competenties verwachten die nodig zijn om op de juiste manier nieuwe klanten en gasten, dus omzet, binnen te halen. Heel in het kort betekent dit dat je:
- Werkt binnen een vooraf gedefinieerd en samengesteld verkoopplan en vastgesteld prijs- en productbeleid en periodieke managementrapportages opstelt ter verantwoording van de resultaten.
- Bestaande accounts beheert, adviseert en business mogelijkheden benut. De accountgroepen betreffen vooral zakelijke accounts met een substantiële vraag naar accommodatie (zalen en/of overnachtingen).
- Werkt vanuit de buitendienst.
- De drijvende kracht bent achter de marketing- en verkoopactiviteiten.

Het profiel
Ook gaan wij er vanzelfsprekend van uit dat de Sales Manager voldoet aan het volgende profiel:
✓ De ideale kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau
✓ Minimaal twee jaar relevante ervaring in een soort gelijke sales functie
✓ Kennis van faciliteiten, arrangementen, prijsstelling e.d.
✓ Kennis van systemen, procedures en werkmethoden
✓ Je bent een gedreven en resultaatgerichte teamplayer
✓ Je hebt een flexibele opstelling, werkt en denkt klantgericht
✓ Je richt je op het zelfstandig oplossen van problemen, situaties en knelpunten en gaat deze niet uit de weg

Competenties
• Commercieel denkend
• Oplossingsgericht
• Klantgericht en stressbestendig
• Goede communicatieve vaardigheden
• Doorzettingsvermogen

Wederkerigheid
Ook wederkerigheid is voor ons een belangrijk thema. Als Sales Manager kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een beloning die past bij het niveau van deze sales functie. Verder bieden we je een aantrekkelijke medewerkerskorting op onze leisure activiteiten en een gratis onbeperkt fitness abonnement voor al onze fitness centra. Zodat je – net als onze gasten – conditioneel lekker in balans blijft en optimaal kunt presteren.

Sollicitatie
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janny Verwijst van de afdeling HR. Telefoonnummer: 0485-455000. Ben je ervan overtuigd dat je als Sales Manager het juiste Fitland Groep DNA én de drive hebt om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Stuur dan een korte brief met cv naar sollicitatie@fitland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement