Kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten in een modern jasje



Van der Valk Hotel Arnhem giet de traditionele Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten in een modern jasje! In december en januari verzorgen zij (op aanvraag) uw bedrijfsfeest. Het hotel biedt naast een standaard borrelarrangement talloze andere mogelijkheden, geheel afgestemd op uw wensen.

U kunt bij Van der Valk Hotel Arnhem terecht voor een verrassende kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst. Van Walking Dinner tot gezellige winter BBQ. Er zijn vele mogelijkheden om uw borrel of bijeenkomst geheel op maat af te stemmen. Het hotel beschikt over 10 multifunctionele zalen en op de eerste etage kunt u terecht met maar liefst 300 gasten.

U kunt de kerst- of nieuwjaarsbijeenkomst zo uitgebreid aankleden als u zelf wenst. Het is mogelijk om te kiezen voor het standaard borrelarrangement of uw medewerkers te verrassen met een winterse BBQ in gezellige kerstsferen. Organiseert u liever een diner waarbij gasten de hele avond kunnen tafelen? Kies dan voor een Family Style Diner waar culinaire gerechten op shared dining wijze gepresenteerd worden op tafel. Of kies voor een Walking Diner waar culinaire hapjes en gerechtjes worden rondgebracht tijdens een informele borrel.

Heeft u andere wensen of ideeën? Of heeft u hulp nodig bij de invulling van uw bijeenkomst? Neem gerust contact op met de sales afdeling om de mogelijkheden te bespreken (+31 26 20 30 510). Uw bedrijfsfeest kan geheel worden afgestemd op uw wensen en behoeften.

Van der Valk Hotel Arnhem denkt graag met u mee om van uw Kerst- of Nieuwjaarsborrel iets bijzonders te maken!

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Van der Valk Hotel Arnhem

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement