Ontdek het verhaal van Amsterdam



Het Amsterdam Museum is een stadsmuseum. Wij vertellen het verhaal over de stad Amsterdam. Over toen, nu en straks.

Het Amsterdam Museum vormt een prachtige locatie voor een feestelijke borrel, diner, receptie of trouwerij. Het voormalige Burgerweeshuis, waarin het museum gehuisvest is, vormt met zijn schitterende binnenplaatsen en diverse zalen een uniek decor voor iedere ontvangst.


Verhuurmogelijkheden
Door het gehele gebouw zijn verschillende zalen beschikbaar voor jouw bijeenkomst of evenement. Elke ruimte heeft een eigen ambiance en eigen mogelijkheden. Zo kunt u een vergadering laten plaatsvinden in de oude regentenkamer, een receptie houden in Museumcafé Mokum of dineren tussen de 17de-eeuwse schuttersstukken in de Amsterdam Galerij. Maak de dag compleet door met de gasten een bezoek te brengen aan de diverse tentoonstellingen die het Amsterdam Museum te bieden heeft. Het museum biedt u vrijwel alle faciliteiten die nodig zijn om een ontvangst compleet te maken en beschikt daarnaast over uitstekende cateringsmogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw dag tot een groot succes te maken.


Als u nu reserveert voor de maanden januari, februari en maart betaald u niet voor de audiovisuele middelen. Ook krijgt u 15% korting voor het tweede dagdeel.

Reserveer voor 31 oktober via boekingen@amsterdammuseum.nl



 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Amsterdam Museum

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement