Vermaak in Amsterdam



Madame Tussauds Amsterdam
Stap met je collega’s in de verpletterende INTERACTIEVE wereld van Madame Tussauds. Waar anders heb je de mogelijkheid om spectaculaire ONTMOETINGEN te hebben met historische personen, filmsterren, (Marvel) superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars. Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons KONINKLIJK HUIS. Ben je geïnteresseerd in POLITIEK? Dan kun je samen met Angela Merkel een krachtige persconferentie geven. Voor de MUZIEKLIEFHEBBERS is er ook genoeg te beleven. Chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opname studio bij Adele of een vet optreden geven met Nederlands bekendste DJ’s. Ook aan de FASHIONISTA’S is gedacht; poseer en word covermodel in een magazine of loop een spetterende show op de catwalk!
Wist je dat Madame Tussauds Amsterdam geopend is tot 22:00 uur?

The Amsterdam Dungeon
We zijn dol op groepen – hoe meer angstige lachmomenten, hoe beter. Verzamel je collega’s, teamgenoten en anderen (niet-zo) geliefden. Zijn jullie er klaar voor om terug te gaan naar die ‘slechte ouwe tijd’?
Pest, brand, moord en verraad spannen samen om aan de slag te gaan binnen de donkere muren van The Amsterdam Dungeon. Stap in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Ontdek het weerzinwekkende lichaam van de beruchte crimineel Zwarte Jan en sta terecht voor krankzinnige misdaden. Van berovingen tot hekserij….Jij wordt op een zeer gepaste manier bestraft! Kom jij levend terug uit deze walgelijke omstandigheden? Je beleeft zoveel lol dat het eng wordt!
Als je ten prooi valt aan dit soort bangmakerij, is de enige remedie de grappige kant ervan in te zien.
Dus verman je of geef je over en breng een bezoek aan het voorportaal van het duistere en bandeloze verleden van Amsterdam.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement