Locaties met Meerwaarde(n) gaat samenwerken met MeetingReview



Kwaliteit van dienstverlening is een voorwaarde om een Locatie met Meerwaarde(n) te worden. Deze beoordelen we bij het locatiebezoek, maar nog belangrijker vinden we de beleving van onze klanten. Zij weten immers het beste hoe ze de dienstverlening tijdens hun event hebben ervaren. We zijn dan ook heel blij dat we gaan samenwerken met een onafhankelijk review platform: MeetingReview.

Vanaf nu vind je op de locatiepagina’s van onze website de beoordeling die zij hebben gekregen van bezoekers. Mirjam Kuggeleijn en Esther Wouters (oprichters Locaties met Meerwaarde(n)): “Online reputatie wordt steeds belangrijker. In de toeristische sector zijn we er al helemaal aan gewend: zonder goede beoordeling laat je een hotel al snel links liggen. Dat gaat zich ook doorzetten in de evenementenbranche.”

“De klant-boeker die Locaties met Meerwaarde bezoekt, moet er zeker van zijn dat alle locaties die hij of zij er vindt, aan een hoge standaard voldoen. We hebben er over nagedacht hiervoor zelf een systeem te ontwikkelen, maar bij nader inzien is dat geen verstandige keus. Een eigen review systeem is niet erg geloofwaardig voor bezoekers van de website. Bovendien is zo’n systeem inrichten een vak apart. En we hebben inmiddels van veel verstand, maar ook weer niet van alles”.

Naast de kwaliteit van dienstverlening blijft het voldoen aan (één van de) MVO aspecten (meer waarden voor natuur, cultuur of mens) een absolute voorwaarde om te passen binnen het concept. “We streven ernaar sfeervolle locaties te selecteren, die stuk voor stuk iets unieks te bieden hebben. Uiteindelijk willen we toegroeien naar een aanbod van 50-60 locaties, die echt het label ‘Locatie met Meerwaarde(n)’ verdienen. Voor events met meer betekenis!”
 
Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur. Voor iedereen die een écht bijzondere locatie voor een evenement of bijeenkomst zoekt. Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.

Meer informatie: locatiesmetmeerwaarde.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement