The Next Web 'Best Conference 2016’ van Europa



Het Amsterdamse tech-event The Next Web heeft de Award voor ‘Best Congress/ Conferentie 2016’ gewonnen tijdens de 11e editie van het EuBEA -festival. De European Best of Event Awards (EuBEA) prijst en viert elk jaar de beste en meest vooruitstrevende evenementen in Europa.

De 11e editie van EuBEA vond dit jaar plaats in St.Petersburg, Rusland. Er werden maar liefst 276 cases ingediend uit 29 landen in een van de 22 categorieën. Genomineerde evenementen moesten in een pitch de jury, bestaande uit prominente marketing en event experts, overtuigen. The Next Web en de Westergasfabriek dienden samen de case voor beste congres/ conferentie in. The Next Web moest het opnemen tegen grote internationale namen als Vodafone, Volvo en O2. Met aanwezigheid en volle support van de Westergasfabriek kwamen zij als beste uit de bus.

Calling alle crazy ones
Met de meest vooraanstaande sprekers en start-ups uit de techscene is The Next Web (TNW) een event waar de internationale tech community jaarlijks watertandend naar uitkijkt. Onder het motto ‘Calling all crazy ones’ streeft The Next Web er naar om een evenement te creëren dat meeslepend en speels is, en dat vooruitstrevende denkers aantrekt. De Westergasfabriek als onderscheidende locatie is daar een belangrijk onderdeel van. Afgelopen jaar groeide het TNW van 3000 naar 10.000 bezoekers zonder de intimiteit van het evenement te verliezen. Ook de prominente keynote sprekers spraken er na afloop lovend over: Gary Vaynerchuk (Vaynermedia) vond het 'de mooiste opzet voor een conferentie die hij ooit had gezien'. Bill Buxton (Microsoft) en Julie Zhuo (Facebook) noemde het de 'prachtigste locatie' en 'meest indrukwekkende setting' waar ze ooit deel van hebben uitgemaakt.

Nurah Abdulkadir, marketing & communicatiemanager bij de Westergasfabriek: “The Next Web is voor ons een showcase van een congres ‘nieuwe stijl’. Hun aanpak past heel goed bij het DNA van de Westergasfabriek. Het event is speels, eigenzinnig en creatief en de manier waarop zij daarbij gebruik maken van onze locaties is te gek. De locatie is echt een onderdeel van het concept en de beleving. Het is geweldig dat dit met een EuBea Award wordt bevestigt.”

Bekijk de aftermovie van TNW Conference 2016 hier.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement