Inschrijvingen Nationale Meeting Award (NMA) zijn weer geopend



De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award hebben de inschrijvingen weer geopend voor NMA 2017. Dit jaar gaan zij weer op zoek naar de beste eventlocatie van Nederland. Daarnaast gaan zij ook opzoek naar het beste organisatiebureau.
 
De Nationale Meeting Award wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de vakbeurs EvenementContact op 9 maart 2017 in Ahoy Rotterdam. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland en het beste organisatiebureau. Er bestaan vier categorieën waar een Award te winnen valt: Beste Organisatiebureau, locatie Large, locatie Medium en locatie Small. Het volledige inschrijfbedrag van alle genomineerde locaties wordt gedoneerd aan een goed doel.  

In Nederland is verder nog geen algemene en onafhankelijke prijs voor de beste meeting- en eventlocatie. Dit is dan ook de reden dat de initiatiefnemers deze award hebben opgezet. Deze award zorgt voor meer naamsbekendheid binnen de meeting- en eventlocatie.
De initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award 2017 zijn MeetingReview, Meeting Magazine, EvenementContact en de Congres- en Vergaderclassificatie. Deze award is bedoeld om op basis van reviews te bepalen wat de beste eventlocatie is. Deze reviews kunnen worden geplaatst op de site van MeetingReview.

Ga naar de website van de Nationale Meeting Award om jezelf in te schrijven én voor meer informatie: www.nationalemeetingaward.nl Wil je de Nationale Meeting Award op de voet blijven volgen? Kijk dan op: www.twitter.com/NatMeetingAward #NMA2017
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement