Evenementen in Vechtdal Overijssel aanmelden voor gratis vermelding



Plaatsing op online toeristische websites en kans op plaatsing in nieuw Vechtdal Magazine

Vechtdal Marketing roept alle evenementen organisatoren op om evenementen die in het Vechtdal plaatsvinden aan te melden via www.vechtdaloverijssel.nl. Deze evenementen worden (indien ze voldoen aan de juiste criteria) gratis geplaatst op deze website en ook doorgeplaatst op www.verrukkelijkvechtdal.nl. Alle evenementen die vóór 14 november 2016 worden aangemeld, maken kans op een vermelding in het Vechtdal Magazine van 2017. Dit magazine komt begin 2017 uit en is dan verkrijgbaar bij verschillende toeristische locaties in het Vechtdal en wordt via beurzen en evenementen verspreid.

Evenement aanmelden heel eenvoudig: 1 x aanmelden voor 2 websites
Evenementen aanmelden kan via de website www.vechtdaloverijssel.nl. Onderaan de pagina staat een link ‘evenement aanmelden’, hier kan alle informatie van het evenement ingevuld worden. Vergeet niet de aanvangstijd aan te geven en een aansprekende foto geüpload worden. Na eindredactie worden de evenementen gepubliceerd in de agenda op deze website maar ook op www.verrukkelijkvechtdal.nl. Dat is het platform voor smaak gerelateerde evenementen en inspiratie in het Vechtdal. Ook wordt een selectie van de evenementen geplaatst op de Facebook- en Twitterpagina van Vechtdal Overijssel en Verrukkelijk Vechtdal.Gratis vermelding in Vechtdal Magazine
Alleen evenementen die zijn aangemeld via de website www.vechtdaloverijssel.nl maken kans om opgenomen te worden in het Vechtdal Magazine 2017. Het magazine is een jaarlijkse uitgave van Vechtdal Marketing ter promotie van de regio. Het Vechtdal Magazine heeft een oplage van 45.000 stuks en wordt verspreid onder toeristen en recreanten maar de inwoners van de regio een musthave.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement