Vernieuwde Congreszaal Landgoed Zonheuvel in gebruik



De congreszaal van Landgoed Zonheuvel is in september 2016 weer in gebruik genomen. Na een renovatie van een maand, is deze locatie voor congressen, seminars en andere meetings tot 500 personen, weer klaar voor het nieuwe tijdperk.

Grote (verwisselbare) banners met foto’s laten de pareltjes van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de monumenten op het terrein zien. Het uitzicht op het echte groen van de Kaapse Bossen blijft onveranderd. Het nieuwe meubilair en de wanden passen perfect in het bosthema, geheel gemodereerd in moderne stijl. Ook de naastgelegen foyer heeft een flinke upgrade ondergaan en is nog beter inzetbaar voor ontvangst en kleine beurzen.

Landgoed Zonheuvel ligt slechts 5 minuten van de A12. Eenmaal op locatie kunnen uw gasten gratis parkeren. Combineer uw congres of evenementen met de vergaderzalen in het Paviljoen, Maarten Maartenshuis, Lodges, Restaurant, Hotel en natuurlijk het prachtige 47ha landschap.

Voor meer informatie en een rondleiding neemt u contact op met de afdeling reserveringen via 0343-473550 / reserveringen@landgoedzonheuvel.nl.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement