Emirates lanceert speciale vroeg boek tarieven voor Business Class



De ultieme kans om in style en comfort de wereld over te vliegen

Vroeg boeken, minder betalen. Dat is de gedachte achter de door Emirates speciaal voor Business Class gelanceerde tarieven. Hoe eerder men boekt, hoe lager de prijs. Emirates biedt hiermee de mogelijkheid aan passagiers die altijd al een keer Business Class willen vliegen om hun vakantie in luxe te beginnen.

Afhankelijk van de route en hoe vroeg er wordt geboekt kan er tot € 1.700,- bespaard worden. Passagiers die gebruik maken van deze aanbieding kunnen ook genieten van een aantal andere privileges die horen bij een Business Class ticket, bijvoorbeeld de gratis chauffeursdienst en wereldwijde Business Lounge toegang.

De vakantie start al aan boord van de A380: Business Class bevindt zich in het bovendek en biedt een onboard lounge met luxe assortiment aan drankjes, snacks en hapjes. Passagiers kunnen relaxen in een lie-flat bed en genieten van haute cuisine en wijnen van wereldklasse.  Daarnaast zijn ook cocktails, champagne, een selectie aan bier en andere alcoholische dranken beschikbaar, evenals koude en warme dranken in Onboard Lounge. Om de tijd sneller te laten gaan, is het award winnende entertainment programma ice beschikbaar met meer dan 2.500 kanalen.   

Een retour tarief voor een Business Class ticket naar Dubai vanuit Amsterdam is beschikbaar vanaf €1.819,- inclusief belasting en toeslagen. Een greep uit de overige tarieven met bijbehorende bestemmingen:

Bangkok                     €1.677
Denpasar, Bali             €2.390
Mauritius                     €3.405
Kaapstad                    €1.862
Sydney                       €4.064
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement