Noorse ‘MICE experience’ op Ambassade in Den Haag



Op donderdag 6 oktober 2016 organiseert het Norway Convention Bureau in samenwerking met Check-in PR een MICE-experience op de statige residentie van de kersverse Noorse Ambassadeur in Den Haag. Tijdens het evenement kunnen professionals uit de reisbranche inspiratie opdoen voor Noorwegen als zakelijke bestemming, mooie prijzen winnen en dat alles onder het mom van ‘get powered by nature’.  Daarnaast is de avond een uitgelezen kans om de nieuwe Ambassadeur “Mr. Martin Sørby” persoonlijk de hand te schudden. Deze week is de inschrijving voor MICE-professionals geopend.
 
Noorwegen als MICE-bestemming
Dat Noorwegen als vakantiebestemming steeds populairder wordt bij de Nederlander is bekend: het aantal boekingen van vakanties naar Scandinavië is aanzienlijk gestegen. Maar ook voor de zakelijke reisbranche is Noorwegen een aantrekkelijke bestemming. De moderne congreslocaties, talrijke overnachtingsmogelijkheden en indrukwekkende natuur maken het land interessant voor de MICE- en evenementenbranche. Om Nederlandse partijen te inspireren en te informeren over de ontelbare mogelijkheden van Noorwegen wordt op 6 oktober een ‘experience’ workshop georganiseerd in de statige ambtswoning van de Noorse Ambassadeur. Het belooft een avond te worden vol creatieve incentive-ideeën en nieuwe contacten.
 
Het neusje van de Noorse zalm
Het programma start om 17:30 uur in de residentie van de Noorse Ambassadeur in Den Haag waar bezoekers, onder het genot van Noorse culinaire specialiteiten en een drankje kennis kunnen maken met zes Noorse MICE-experts: Bergen Convention Bureau, Visit Trondheim, Stavanger Convention Bureau, Destination Ålesund & Sunnmøre, Nordic Choice Hotels en Oslofjord Convention Centre. Daarnaast zal ook KLM vertegenwoordigd zijn op het evenement. Samen met het verrassende randprogramma en de te winnen prijzen staan zij garant voor een inspirerende Noorse avond. Na afloop van het event - om 21:00 uur - wordt duidelijk waarom Noorwegen tot de top van internationale MICE-bestemmingen behoort.
 
Inschrijven voor het evenement kan per mail: norwayconventionbureau@checkin.amsterdam

Foto: Aurora night in Tromsø © Truls Tiller 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur:

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement