blueteaWORLD: the Dutch Simulated Training Event



Op 5 oktober a.s. vindt in het Evoluon te Eindhoven het eerste “Simulated Training Event” plaats.
 
BlueTea beoogt hiermee de vooraanstaande internationale positie van Nederland op het vakgebied van virtuele simulaties en serious games verder te vergroten door experts hun vakkennis met u te komen delen. U mag zich verheugen op de aanwezigheid van o.a. topinstituten zoals RWTH Aachen (wereldwijd na MIT de beste technische universiteit ter wereld); de grondlegger van het 70:20:10 instituut (en auteur van meer dan 60 publicaties); de wereldwijd hoogst gerankte “gamification guru” uit Nederland en de innovatie manager van Belron London (moedermaatschappij van Carglass) met zijn trainingsspel genomineerd voor de innovatie award (GWC Conference op 26 en 27 oktober te Madrid).
 
Daarnaast is er tijdens de conferentie een Experience Ground ingericht alwaar u ervaringen kunt opdoen met toegepaste games en simulaties voor het bedrijfsleven. Uiteraard zullen de verschillende technologieën (van AR tot VR) en van Oculus tot HoloLens aanwezig zijn.
 
Primeur:
Als klap op de vuurpijl zal BlueTea zelf - op spectaculaire wijze Virtualstudio® presenteren. Virtualstudio® is een eigen ontwikkeling van BlueTea. Bij praktijkleren is het zien en beleven erg belangrijk. Als de echte praktijk, apparaat of installatie door omstandigheden niet beschikbaar is, kan een virtuele replicatie een bijzonder goed alternatief zijn en daarnaast bijzonder effectief. BlueTea gelooft dus sterk in de kracht van virtuele simulaties. Echter, het maken hiervan vereiste altijd veel tijd en externe kennis. Met Virtualstudio® wil BlueTea vanaf nu gesimuleerde trainingen voor iedere organisatie bereikbaar maken.
 
Hoe?
VirtualStudio® heeft de unieke eigenschap vanuit één 3D model meerdere praktijktrainingen te kunnen ontwikkelen. Met behulp van één zo’n interactief 3D model – toch vaak de duurste investering - kun je dus voor verschillende doelgroepen zelf de procedures of instructies ontwikkelen of veranderen. Virtualstudio® koppelt real-time de ontwikkelde of gewijzigde trainingen aan het interactieve 3D model. Uiteraard regelt Virtualstudio® hierbij ook de online registratie en autorisatie en kan de gebruiker of trainer de score of voortgang volgen.
 
Aanmelden?
Dat kan op www.blueteaworld.com. Een Early Bird ticket bedraagt € 95,00 (nog tot 31 augustus), daarna € 125,00. Hiervoor krijgt u toegang tot het Congres, de Experience Ground, een uitgebreide lunch en na de netwerkborrel ontvangt u ook nog eens een prachtig boek (70:20:10 naar 100% performance) en een voucher voor een 2-daagse training!
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement