Trainingscentrum geopend op KNVB Campus in Zeist



Op de KNVB Campus in Zeist is het gloednieuwe trainingscentrum officieel geopend. Dit werd gedaan door de directeuren Bert van Oostveen, Jan Dirk van der Zee en Hans van Pelt van exploitatiepartner Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. Aansluitend volgde een rondleiding door het complex.

De nieuwe KNVB Campus is de centrale plek waar nagedacht wordt over de ontwikkeling van het voetbal, zowel voor de breedtesport als voor de topsport. Het bijna voltooide complex heeft onder meer een sporthotel, een vernuftig sportveld met meetapparatuur en een ultramodern sportmedisch centrum.

Het gebouw van het trainingscentrum is donderdag geopend. Dit opleidingscentrum, grenzend aan het bondsbureau, is ook voor externe partijen uit het bedrijfsleven om evenementen en vergaderingen te houden.

Trainingscentrum
Het trainingscentrum van de KNVB Campus is hét ontwikkelcentrum waar topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil maken. De ideale trainingslocatie voor de teams van morgen.

Voor het bedrijfsleven, betaald voetbal organisaties, amateurclubs, sponsoren en partners is een bezoek aan de KNVB Campus zeker de moeite waard. In het trainingscentrum zijn er voor grote en kleinere gezelschappen diverse type zalen, van een vergaderzaal tot een ruimte met een echte sportthematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje’ en de bestuurskamer van de KNVB.

Eerste vergaderingen
Vanaf nu is het trainingscentrum operationeel en zullen vrijdag de eerste vergaderingen in het trainingscentrum plaatsvinden.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: KNVB Campus

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement