MICROFLEX® ADVANCEâ„¢ MICROFOONS VAN SHURE BINNENKORT LEVERBAAR



Binnenkort zijn de Microflex® Advance™-microfoons voor verwerking in plafonds (MXA910) en de microfoons voor tafelopstellingen (MXA310) van Shure leverbaar. Het portfolio met hoogwaardige plafond- en tafelmicrofoons, audioaansluitingen en bedieningssoftware voor nog betere audiovisuele vergaderingen, bedoeld voor gebruik in netwerkomgevingen, past naadloos binnen het design van luxe vergaderruimten. Shure Microflex Advance biedt elegante, veelzijdige en schaalbare oplossingen voor ruimten voor audiovisuele vergaderingen waarin perfecte verstaanbaarheid vereist is.
 
Dankzij de mogelijkheid om model MXA910 tussen gewone plafondplaten in te bouwen en het innovatieve en gloednieuwe 'toroid' richtingskarakteristiek van de MXA310 bieden de microfoons een dynamische reeks technologieën voor de allerbeste audio-ervaring. Microflex Advance biedt daarnaast een doorontwikkeling van de toonaangevende IntelliMix® Digital Signal Processing Suite van Shure, inclusief de Steerable Coverage™-technologie, die ongelooflijk nauwkeurige controle van audioregistratie op elke locatie in een vergaderruimte mogelijk maakt. Ten slotte gebruiken Microflex Advance Array-microfoons nog het Dante™-protocol voor audionetwerken; alle bedienings-, audio- en voedingssignalen worden overgedragen via een gewone ethernetkabelaansluiting. 
 
De MXA910 is een hoogwaardige microfoon voor netwerkopstellingen die de beste audio in zijn soort van boven de vergaderruimte registreert. De microfoon bevat de bedrijfseigen Steerable Coverage™-technologie van Shure en biedt ondersteuning voor tot wel acht componenten die in drie dimensies kunnen worden geconfigureerd. De MXA910 werd speciaal ontworpen voor omgevingen voor audiovisuele vergaderingen - van bestuurskamers tot geschakelde kleine ruimten en multifunctionele omgevingen - en kan worden ingebouwd in elke gewone plafondtegel. Daarnaast kan de MXA910 ook onder het plafond worden opgehangen met gewone VESA-D-beugels en bevestigingselementen voor kabels.
 
De MXA310 registreert audio in hoge kwaliteit en biedt flexibiliteit voor uiteenlopende vergaderomgevingen met audiovisuele toepassingen. Dankzij de ingebouwde IntelliMix DSP Suite, kan de bedrijfseigen Steerable Coverage™-technologie van Shure tot wel vier discrete audiokanalen rond een tafel gebruiken. Ook wordt een innovatief nieuw donut patroon gebruikt om ongewenste geluiden van hoger aangebrachte apparatuur, zoals verwarmings- en airconditioningssystemen of projectorventilatoren, te voorkomen. De programmeerbare, capacitieve dempingsschakelaren met aanraakbediening zorgen dat gebruikers de systemen eenvoudig kunnen bedienen. Daarnaast kunnen de ledkleur en vorm worden aangepast, zodat in een oogopslag duidelijk is welke status de microfoon heeft.
 
Ook de vier audionetwerkaansluitingen van Shure (ANI4IN en ANI4OUT), die gemakkelijke en efficiënte conversie van analoge naar digitale signalen en vice versa bieden, zijn nu leverbaar. De aansluitingen bieden naadloze audioroutering in en vanuit het genetwerkte Dante-audiodomein. De aansluitingen zijn verkrijgbaar met gewone XLR-stekkers (mic./lijn) en blokstekkers (mic./lijn) met ledlampjes en aansluitingen voor dempingsschakelaren voor logische analoge microfoons. Alle audionetwerkaansluitingen zijn voorzien van een ethernetpoort voor eenvoudige Dante-audioroutering en van websoftware voor het configureren van de verbinding en voor beheer.
 
Alle Microflex Advance-producten zijn voorzien van ingebouwde bedieningssoftware met een gebruiksvriendelijke interface, zodat het aanpassen van microfooninstellingen, zoals het configureren van voorinstellingen, sjablonen en poolpatronen, wordt vereenvoudigd. Microflex Advance-producten kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bedieningselementen van externe partijen, zoals Crestron en AMX. 
 
Alle Microflex Advance-producten zijn vanaf binnenkort leverbaar. Kijk voor meer informatie op de website
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement