Regus opent business center op Barbados



Aantal zakenreizigers naar tropisch eiland neemt met bijna 50% toe
 
Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar1 is Barbados uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. In september 2015 werd er 15% meer bezoekers geregistreerd dan op hetzelfde moment in 2014. Ongeveer 59.000 van deze bezoeken betrof zakenreizen of congresbezoeken, een aantal dat ook met 48,6%2 is toegenomen sinds 2014. Het laat zien dat Barbados steeds meer in trek is als zakelijke en vakantiebestemming. Voor Regus is de toegenomen populariteit aanleiding om er deze maand een state-of-the-art business center te openen.
 
Business hub
Barbados is onder meer populair vanwege haar goudgele stranden, heerlijke klimaat, visgerechten en uiteraard rum. Minder bekend is dat het land inmiddels een bekende 'business hub' is. Het staat op de 53e plaats van de rijkste landen ter wereld, heeft een uitstekend onderwijs- en gezondheidszorgsysteem, betaalbare woningen en telecommunicatie van uiterst hoge kwaliteit en is daardoor een perfect land voor bedrijven die op zoek zijn naar lagere overheadkosten in combinatie met de mogelijkheden van een groeiende markt. Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkruimtes, is een samenwerking aangegaan met twee bekende spelers in het Caribisch gebied. Samen met Ralph ‘Bizzy’ Williams, voorzitter van Williams Industries Inc. en Mark Linehan, voormalig CEO van Digicel, is Williams Offices (Caribbean) Limited opgericht. Een franchise-initiatief met als doel het Regus-concept uit te rollen in de regio. Gezamenlijk openen zij deze maand business center One Welches, op het bedrijvenpark Warrens in de plaats St. Thomas.
 
Grote aantrekkingskracht
Hon. Donville Innis, minister van Industrie, Internationale en Handelszaken: "Het is geweldig dat Regus zich heeft gevestigd op naar Barbados. Om het voorkeursland in het Caribisch gebied te mogen zijn, zegt bijzonder veel over de aantrekkingskracht van Barbados als 'business hub'. Regus’ aanwezigheid komt bovendien ten goede aan de bedrijven die momenteel in Barbados actief zijn - zowel lokaal als internationaal - voor wie het splinternieuwe business center een perfecte omgeving biedt van waaruit zij hun onderneming verder kunnen ontwikkelen." Mark Dixon, CEO van Regus: "Barbados is een interessante aanvulling op ons groeiende netwerk. Steeds meer zakenreizigers zien de mogelijkheden en voordelen van flexibel werken. Moderne, dynamische bedrijven moeten kunnen werken waar ze dat willen en wanneer ze dat willen. Dat pas uitstekend bij de huidige situatie op Barbados.” Met de opening van een business center op Barbados heeft Regus nu vestigingen in 107 landen.
 
Over Regus
Regus is 's werelds grootste aanbieder van flexibele kantoorruimteoplossingen, met een netwerk van 2800 locaties in 107 landen en 978 steden, dat ondersteuning biedt aan 2,3 miljoen leden. Tot onze klanten rekenen we enkele van de meest succesvolle ondernemers, zakenmensen en miljardencorporaties.
Dankzij ons aanbod aan verschillende soorten kantoren en ons groeiende aanbod aan mobiele, virtuele en vervangende oplossingen, kunnen we mensen en bedrijven helpen om te werken waar ze willen, wanneer ze willen, hoe ze willen en tegen een betaalbare prijs.
Regus is opgericht in 1989 in Brussel, België. Het hoofdkantoor is in Luxemburg en het bedrijf is genoteerd op de London Stock Exchange. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl
 


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement