Jules Thijssen nieuwe Director of Food & Beverage Château St. Gerlach



Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Château St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het Management Team onder leiding van General Manager Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Château St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn.

“Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl. Iedereen draagt dat uit op Château St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrière binnen deze onderneming door te zetten." zegt Jules Thijssen over zijn aanstelling.

De teams van Château St. Gerlach en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants feliciteren Jules met deze benoeming en wensen hem veel succes in deze prachtige functie!
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement