SECRET ESCAPES OPENT KANTOOR IN AMSTERDAM



Secret Escapes verhoogt de activiteiten op de Nederlandse markt en heeft een kantoor geopend in het centrum van Amsterdam. Onder toeziend oog van managing director Ognjen Zeric zal een team van 20 sales-, marketing- en contentspecialisten de naamsbekendheid verhogen en de locale samenwerkingen uitbreiden in Nederland en België.  

Het nieuws rondom de opening van het Secret Escapes kantoor in Amsterdam werd bekendgemaakt tijdens de Emerce eTravel conferentie waar Zeric op het podium stond als een belangrijke spreker. Hij deelde hier zijn visie op de veranderende reismarkt, innovaties en de snel groeiende en ontwikkelende start-up scene. “Wij zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse markt veel mogelijkheden biedt voor Secret Escapes. Sinds de lancering in 2015 zijn er al meer dan 850.000 Nederlandse leden die via Secret Escapes luxe reizen opzoeken en boeken. Onze hoofddoelen zijn het verhogen en uitbreiden van de samenwerkingen met locale stakeholders en om onze aanwezigheid en zichtbaarheid in de markt nog meer te vergroten”.

Sinds de start in 2011 heeft Secret Escapes – dat haar leden exclusieve kortingen tot wel 70 procent biedt op luxe hotels en vakanties – zichzelf op de kaart gezet als succesvolle startup in de luxe reisbranche. Secret Escapes verkocht al meer dan 3,6 miljoen hotelovernachtingen en beschikt over 28 miljoen internationale leden. Secret Escapes heeft sinds 2011 een gemiddelde omzetgroei van 230 procent per jaar met een totale omzet van ruim 650 miljoen dollar.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement