Louvre Hotels Group opent Golden Tulip Marseille Euromed



Afgelopen donderdag 9 juni werd in Marseille het nieuwste hotel van Louvre Hotels Group geopend: het Golden Tulip Marseille Euromed. Het viersterren hotel, gelegen in het zakendistrict Euromed Center in de wijk La Joliette, werd feestelijk geopend in het bijzijn van Pierre-Frédéric Roulot - CEO van Louvre Hotels Group - en de burgemeester van Marseille Jean-Claude Gaudin. Het hotel creëert vijftig vaste banen, evenals een aantal indirecte arbeidsplaatsen voor dienstverlenende bedrijven.
 
Golden Tulip Marseille Euromed
Dit viersterrenhotel is onderdeel van het Euromed Center programma, dat wordt gesteund door de Foncière des Régions en de Crédit Agricole Verzekeringsmaatschappij. Het hotel is ontworpen door de internationaal bekende Massimiliano Fuksas. Het hotel kent 210 kamers verdeeld over negen verdiepingen en zal zowel de zakelijke als recreatieve gast ontvangen. Daarnaast beschikt het hotel o.a. over een binnenzwembad, een wellness-centre, 6 vergaderzalen en een fitnessruimte.
Het hotel voegt zich bij het Golden Tulip netwerk van meer dan 240 hotels in 45 landen.
 
Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.175 hotels (>100.000 kamers) in 51 landen is Louvre Hotels Group één van de grootste internationale hotelketens. Sinds een jaar is de keten eigendom van Jin Jiang International Hotels. Golden Tulip, onderdeel van  Louvre  Hotels  Group,  heeft  meer  dan  50  jaar ervaring  in  de hospitality industrie en heeft ruim 230 hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De merken Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip, bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika  een  internationale  standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert bovendien de merken  Première Classe, Campanile en Kyriad. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip  Inn (37 hotels), Campanile (20 hotels) en Première Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement