Cuisine on tour kleurt roze



Cuisine on tour, nee ‘Cuisine on Giro D’Italia’. Afgelopen 6 mei kleurde ook de keuken van Cuisine on tour roze. Cuisine on tour mocht bij de start van de Giro (‘Big Start’) maar liefst 1.100 VIP-gasten, waaronder onze Koning Willem-Alexander, verwennen én verrassen met diverse Italiaanse lekkernijen.
 
Naar aanleiding van de culinaire prestaties tijdens De Vrienden van Amstel LIVE!, werd Cuisine on tour uitgenodigd om deel te nemen aan de pitch in opdracht van Giro Gelderland. Cuisine on tour wist deze pittige pitch te winnen, waarna ze de catering mochten verzorgen voor deze spraakmakende eerste dag van de Giro D’Italia.
 
In het concept van Cuisine on tour stond de Italiaanse keuken centraal. Alle zintuigen werden voortdurend geprikkeld door vers bereide gerechten, heerlijke geuren en verrassende presentatiewijzen. De pizza’s vlogen door de lucht en werden à la minute rijkelijk belegd en knapperig gebakken. Daarnaast werden de gasten verrast met passend culitainment; een concept waarbij food, interactie en entertainment samen komen. Uiteraard mochten de karakteristieke foodtrucks niet ontbreken, waar de gasten meer dan welkom waren voor een smakelijke panini of een typisch Italiaans ijsje.
 
De ‘Big Start’ vond plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk middenin de wielerbaan van Omnisport in Apeldoorn. Terwijl de wielrenners zich klaar maakten voor de start werden de VIP’s culinair in de watten gelegd. ‘De smaak van Italië in combinatie met het fanatisme van alle supporters, zorgden voor een geweldige en onvergetelijke ambiance. Wij zijn ongelofelijk trots dat Giro Gelderland ons voor dit evenement heeft uitgekozen en ons dit evenement heeft gegund.’, aldus Dimitri Chalos, eigenaar/algemeen directeur Cuisine on tour.
 
Over Cuisine on tour
Cuisine on tour is een communicatieversterkende cateraar. Cuisine on tour denkt, creëert en kookt vanuit de doelstellingen van haar opdrachtgevers. Cuisine on tour beschikt over een eindeloos palet aan F&B oplossingen en ideeën om de opdracht om te zetten in een onvergetelijk evenement. Met de aanpak van Cuisine on tour wordt niet de catering bijzonder, maar maakt de catering het evenement bijzonder. ‘Serving your Message’!
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement