Unieke Samen Kansen Creëren bijeenkomst bij Vue Hilversum



De 11de Samen Kansen Creëren bijeenkomst, georganiseerd door BrancheContact, vindt plaats op 6 juni 2016 in een unieke en inspirerende locatie: het Vue bioscopencomplex hartje Hilversum. De borrels worden altijd goed bezocht door gemiddeld 200 gasten. Doel is om mensen op een ongedwongen manier bij elkaar te brengen om samenwerking te stimuleren.
Naast een gezellige borrel en rondleiding locatie zijn er altijd inspirerende sprekers. Op 6 juni komt de bekende acteur Mimoun Oaissa een workshop geven. Hij gebruikt filmwetten, wetenschappelijke inzichten en acteertechnieken om je beter te leren netwerken.

Plenaire sessie: Mimoun Oaissa
Mimoun Oaissa is storytellingspecialist, acteur en filmmaker. Als acteur was hij onder meer te zien in De Vloer Op, Overspel en De Marathon. Parallel aan zijn filmcarrière doet Mimoun -samen met een team van gedreven professionals op het gebied van gedragswetenschap, retorica en marketing- onderzoek naar storytelling, overtuigingskracht en beïnvloeding. Hij verbindt hierbij op inspirerende en energieke wijze recente wetenschappelijke inzichten met filmwetten en acteertechnieken. In sneltreinvaart krijgt u inzichten en technieken die u helpen anderen mee te krijgen voor wat u wil. Onmisbaar op de werkvloer, maar vaak ook thuis.

Inschrijven
De kosten voor deze borrel bedragen slechts € 10,00 excl. BTW. Klik hier om je in te schrijven.
Voor meer info: arjen@branchecontact.nl of 072-5207922

Over Vue
Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een congres, seminar, receptie, diner, feest, productlancering of personeelsuitje? Dan bent je bij Vue aan het juiste adres om van je event een beleving te maken. Ieder event is uniek en wordt volledig afgestemd op de organisatie en wensen. Zoek je naar een intieme, kleine zaal met 100 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 458 stoelen en een podium voor een spreker of optreden. In Vue Parkstad is het zelfs mogelijk om door doorlinking van bioscoopzalen 2060 personen tegelijkertijd te voorzien.

Vue is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Op dit moment heeft Vue een landelijke dekking met maar liefst 21 bioscopen. Ieder theater heeft meerdere zalen en ruimtes om van uw event een succes te maken.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement