Innovatief platform biedt unieke tool voor de MICE industrie



Het plannen van een event mag tegenwoordig steeds minder tijd kosten, terwijl er vaak juist meer te bespreken opties zijn. Hierdoor wordt de kans op miscommunicatie alleen maar groter. Tijd voor een nieuw en efficiënt platform waar alle organisatiefactoren samenkomen, vonden de oprichters van MICE Operations, een team van ervaren en enthousiaste software-ontwikkelaars en professionals in de MICE industrie. Onlangs lanceerde MICE Operations haar unieke systeem.
 
‘Beheer uw evenementenlocatie eenvoudig, communiceer direct met uw klanten en informeer uw medewerkers over het event in één overzichtelijk en interactief platform.’ Dat is in één zin wat MICE Operations haar klanten biedt.
MICE Operations springt in het gat waar evenementenlocatie en klant elkaar weleens missen. Met het creëren van een online platform waar het plannen van een event voor beide partijen eenvoudiger en prettiger verloopt, ziet MICE Operations de oplossing voor betere communicatie. Uniek is dat zowel de locatie als de klant in het systeem werken. De mogelijkheid om de klant aanpassingen te laten maken in het tijdschema en deze te allen tijde te kunnen bekijken en bespreken met de locatie, komt zowel de gebruiksvriendelijkheid als de efficiëntie ten goede.
In een specifiek deel van de website van de evenementenlocatie, ziet de klant in één oogopslag of de locatie nog beschikbaar is. Een ander onderdeel is het tijdschema, waarin de klant direct het event kan ontwerpen en boeken.
 
Kleine fouten hebben grote gevolgen voor het verloop van het event
Doordat alle contactmomenten, de planning van de activiteiten en het gehele draaiboek in één overzicht opgeslagen worden, neemt de kans op fouten en miscommunicatie sterk af. Zo wordt het gehele boekings-, plannings- en communicatieproces veel efficiënter.
De diverse onderdelen in het platform zijn aan elkaar gekoppeld, waardoor de verstrekte informatie direct op alle plekken staat waar deze relevant is. De eventplanner hoeft afspraken en aanpassingen dus niet herhaaldelijk in te voeren. Doordat alle betrokkenen en operationele afdelingen continu op de hoogte gehouden worden van alle aanpassingen, beschikt iedereen altijd over de meeste recente en dus de juiste informatie.
 
Voor meer informatie of een vrijblijvende presentatie kijk op www.miceoperations.nl.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement