EventSummit 2019: Maak het Verschil!




Op 31 januari 2019 vindt de 11de editie plaats van het grootste eendaagse platform voor de evenementen en festivalbranche.

Arjen Lemstra: “We verbazen ons de laatste jaren over de enorme groei. De laatste editie in Ahoy hadden we 400 exposanten en nu, twee jaar later, meer dan 600 exposanten. Een groei van meer dan 50 procent. Ook qua bezoekers verwachten we weer een enorme groei.”




Maak het verschil
Het thema voor komende editie is ‘Maak het Verschil’. Dit thema komt terug in het ochtendcongres, in het seminarprogramma op de beursvloer, maar ook bij de organisatie zelf. Joris Bots: “Als spil in de branche moeten wij onze verantwoordelijkheid nemen om te zorgen dat de evenementenbranche duurzamer gaat organiseren.

De festivalbranche is al goed op weg, maar bij bedrijfsevenementen valt nog heel veel te winnen.” De catering tijdens EventSummit zal geheel vegetarisch zijn: “We gaan samen met Renewi werken aan slechts 10 procent restafval en je zult geen monoverpakkingen vinden.” En zo zullen er nog veel meer zaken worden opgepakt om minder impact te hebben op het milieu. Voorbeeld doet hopelijk volgen!

Ochtendcongres
EventSummit staat synoniem voor waardevolle content. Op 31 januari zijn er meer dan 35 topsprekers aanwezig in Rotterdam Ahoy. EventSummit is een samenwerking aangegaan met DeSpreker.nl en Quality Bookings. Deze twee gerenommeerde sprekersbureaus zullen een belangrijke bijdrage leveren aan het inhoudsprogramma. Bezoekers kunnen alle sessies op de beursvloer kosteloos bijwonen.

De verkoop voor het Congres ‘Maak het Verschil’ voorafgaand aan de beursdag is al in volle gang. Voorlopige line-up: Fountainheads (trendverkenners), Yvonne de Liefde (brandmanager Vrienden van Amstel), Florian Dirkse (o.a. Ocean Cleanup en Green Miles) en Bibian Mentel (Olympisch Snowboardster). Acteur Dirk Zeelenberg zal het congres in goede banen leiden. Kaarten voor beursvloer (kosteloos) en voor het Congres (korting voor opdrachtgevers) kunnen besteld worden via eventsummit.nl/toegangskaarten

eventsummit.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EventSummit Congres Rotterdam Ahoy Arjen Lemstra
Algemene voorwaarden | privacy statement