EMboost benoemd tot Nederlandse salesagent voor FIFA Women’s World Cup France 2019



EMboost B.V. is benoemd tot salesagent van MATCH Hospitality in Nederland voor de verkoop van officiële hospitality-pakketten voor de FIFA Women’s World Cup France 2019™.

Relatie- en eventmarketingbureau EMboost is al sinds 1996 actief op alle grote toernooien en vervulde tijdens het FIFA Wereldkampioenschap Voetbal™ voor mannen in 2014 en 2018, als ook de FIFA Women’s World Cup 2015™, al de rol van salesagent. Directeur Wim Jansen is trots op het feit dat EMboost ook voor dit toernooi weer voor de Nederlandse markt tot salesagent is benoemd: “Na de prettige samenwerking tijdens de vorige toernooien is het geweldig dat we deze nu kunnen voortzetten in 2019. Het feit dat de Oranje Leeuwinnen – in tegenstelling tot de mannen – weer deelnemen aan een mondiale eindronde, maakt het voor ons en alle Nederlandse voetbalfans een toernooi om naar uit te kijken.”

Naast de zeer toegankelijke pakketten met een categorie 1-kaart en catering in de stadionlounges, behoren ook het boeken van een eigen exclusieve ‘skybox’ of een compleet verzorgde incentivereis naar het toernooi tot de mogelijkheden. “EMboost creëert een beleving op maat. Dat gaat verder dan de keuze voor een hospitality-pakket: de reis, het verblijf en eventuele aanvullende activiteiten of internationale netwerkmogelijkheden kunnen op de wensen en doelstellingen van de klant worden afgestemd. Alles wordt in het werk gesteld om een onvergetelijke voetbalervaring neer te zetten.”

De FIFA Women’s World Cup France 2019™ wordt van 7 juni tot en met 7 juli gespeeld in negen steden in Frankrijk. De Oranje Vrouwen spelen hun openingswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland op 11 juni in Le Havre. Daarna volgen in de groepsfase nog Kameroen (in Valenciennes) en Canada (in Reims).

De verkoop van de hospitality-pakketten is al gestart.

Meer informatie over de (aanschaf van) hospitality-pakketten voor de FIFA Women’s World Cup France 2019™ is te vinden op de speciale webpagina www.emboost.nl/fifawomensworldcuphospitality.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement