Vergaderhamers, de APK voor de congres- en vergaderbranche nu ook beschikbaar als nul-meting voor locaties



Vergaderhamers is sinds 1995 het keurmerk in de congres- en vergaderbranche dat toeziet op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België.

Door te inspireren, adviseren en controleren brengt Vergaderhamers locaties naar het hoogste niveau van betrouwbaarheid, professionaliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid. De classificatie die hieruit volgt is de bekroning en maakt uw garantie naar de klant zichtbaar. De classificatie bestaat, afhankelijk van de score, uit drie, vier of vijf Vergaderhamers.

Nul-meting voor locaties
Elke congres- en vergaderlocatie die het Vergaderhamers-keurmerk draagt, doorloopt een uitgebreid classificatieproces. Het belangrijkste onderdeel hieruit is het inspectiebezoek, waarbij een inspecteur van Vergaderhamers de locatie op 140 aspecten beoordeelt en op basis hiervan een kwaliteitsanalyse maakt. Uit ervaring is gebleken dat het inspectiebezoek een bron van inspiratie en feedback is, waarmee de locatie vervolgens aan de slag kan om verdere verbeteringen ter bevordering van de gastervaring door te voeren.

Om deze reden heeft Vergaderhamers besloten om het inspectiebezoek vanaf nu ook aan te bieden als nul-meting voor locaties, zonder daar de verplichting aan te koppelen om lid te worden van het keurmerk. Benieuwd hoe uw locatie zou scoren op de 140 eisen van Vergaderhamers en of u in aanmerking komt voor drie, vier of zelfs vijf Vergaderhamers?

Ja ik meld mijn locatie aan voor een nul-meting

Wilt u zich eerst inlezen in de eisen van Vergaderhamers?
Vraag hier een samenvatting van de eisenlijst aan
 


Over het inspectiebezoek
Een inspecteur onderzoekt voorafgaand aan het bezoek de website. Vervolgens bezoekt hij de locatie, verricht diverse metingen en doorloopt stapsgewijs de 140 eisen uit het classificatieproces. Dit bezoek neemt circa twee uur in beslag en vindt altijd aangekondigd plaats.

Vervolgens ontvangt u een uitgebreide kwaliteitsanalyse naar aanleiding van de inspectie met daarbij de score voor hoeveel Vergaderhamers uw locatie in aanmerking zou komen.
De kosten voor het inspectiebezoek bedragen € 500,- 

Verslag van inspectiebezoek in Meeting Magazine
Meld uw locatie snel aan, want de eerste drie locaties die de nul-meting aanvragen, maken kans op een artikel over de inspectie in Meeting Magazine. 

Ja ik meld mijn locatie aan voor een nul-meting
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Ton Soons

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement