Nieuwe ruimten bij de locaties in Woerden!



Woerden, elkaar ontmoeten op een centrale plek in Nederland.

Woerden heeft als stad een unieke centrale ligging. Midden in Nederland en midden in het Groene Hart. Dit maakt Woerden perfect bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Kortom, een ideale plek voor uw vergadering, congres of training. Er zijn een aantal prachtige, nieuwe ruimten bijgekomen in Woerden!

Uitbreiding capaciteit in Woerden - nieuwe ruimten bij de locaties

  • Boerderij de Boerinn - Het Grechthuis en het Karnhuis zijn twee gloednieuwe van Boerderij de Boerinn. Ze beschikken beiden over een eigen bar en een moderne inrichting. Het Grechthuis beschikt over het schitterende uitzicht van de polder, daar waar het Karnhuis de omgeving meer naar binnen haalt. Een moswand decoreert de ruimte en geeft daarmee een extra dimensie aan het geheel. De ontvangsthal is van glas en wordt gedeeld. Het Karnhuis biedt ruimte voor circa 200 gasten en het Grechthuis voor circa 80 gasten.
  • Plein7 -  Afgelopen jaar is de nieuwe feestelijke ruimte Concordia geopend. Deze ruimte biedt plek voor circa 250 gasten en is goed te gebruiken voor zowel formele- als informele bijeenkomsten.
  • De KAS - de nieuwe evenementenlocatie van MeetINOffice, de KAS! Met een prachtig uitzicht over het historische stadsdeel van Woerden. De ruimte is geschikt voor zakelijke borrels, luxe diners en lunches. Catering kan ter plekke worden bereid in de open keuken en de zelfgekweekte producten worden allemaal gebruikt. De ruimte is geschikt voor 200 personen.

Kameryck - In maart 2019 zal de nieuwe vleugel van Kameryck de deuren openen. Er wordt een vleugel aan het bestaande pand gebouwd, waar ruimte komt voor plenaire bijeenkomst tot 400 personen. Daarmee wordt Kameryck een interessante congres- en evenementenlocatie. Naast deze nieuwbouw wordt ook het huidige pand aangepakt. Nog even geduld..!

Centraal vergaderen

Wilt u wat vaker vergaderen buiten de deur, gaat u binnenkort een congres organiseren of zoekt u een ideale trainingslocatie waarbij mensen uit heel Nederland op één plek bij elkaar komen? Per auto en openbaar vervoer is Woerden vanuit omliggende steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam in 10 tot 45 minuten te bereiken. De trein biedt uitstekende verbindingen naar de randsteden. Komen er veel deelnemers uit het hele land? Dan biedt Woerden met haar centrale ligging midden in Nederland een ideale uitvalsbasis voor de reistijd van ieder.

Voor een kleine vergadering tot 50 personen of voor congressen tot 500 personen. Voor elke bijeenkomst is er een passende locatie te vinden. Midden in het groen, een locatie met een historische uitstraling of juist modern, industrieel en hip.

De locaties in Woerden onderscheiden zich met het serveren van streekproducten uit het Groene Hart en een uniek aanbod aan originele workshops en teambuilding activiteiten. Dit alles om uw bijeenkomst compleet te maken en een ervaring te geven aan de gasten die zij niet snel zullen vergeten.

Natuurlijk staat gastvrijheid hierin bovenaan, hieronder een aantal reacties van gasten in Woerden;

  • Over Gasterij de Milandhof: ‘’De samenwerking is fantastisch. Flexibiliteit, gastvrijheid aandacht, oplossingsgericht en meedenkend zijn kernwoorden. De cursisten geven een 9. De lunches met streekproducten zijn heerlijk.”
  • Over de Hofclub Werken & Vergaderen: "De inrichting van de zaal, het uitstekende buffet, maar vooral de inzet en begeleiding van het personeel hebben daaraan zeker bij gedragen!''
  • Over Kameryck: "Mede dankzij Kameryck. Jullie zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld, hebben een lach op jullie gezicht en zijn zeer professioneel. Hierdoor hebben wij een stressvrije dag gehad. Ook de complimenten voor de heerlijke lunch en het diner! Wij komen graag nog eens terug.''

Wilt u graag weten welke locaties er zijn? Neem eens een kijkje op www.ontmoetwoerden.nl

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Woerden Marketing

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement