Mansveld Expotech nieuwe rigging partner MECC Maastricht



MECC Maastricht en Mansveld Expotech hebben deze week hun samenwerking verder uitgebreid door de ondertekening van een nieuw rigging contract. Mansveld Expotech is daarmee niet alleen exclusieve leverancier van elektrotechnische (hoofd-)aansluitingen. Voortaan is Mansveld Expotech ook preferred supplier voor de realisatie van alle ophangpunten en hijswerkzaamheden in de grootste congres- en evenementenlocatie van Limburg. 

Met deze stap zorgt MECC Maastricht ervoor dat de organisatoren van beurzen, congressen en evenementen nog beter worden bediend door de professionals van Mansveld Expotech. Om een optimale dienstverlening te garanderen werkt Mansveld Expotech vanuit een eigen kantoor gevestigd in het MECC en heeft haar materialen ook daar opgeslagen. Daarmee draagt Mansveld Expotech indirect bij aan een unieke beleving van de bezoeker van MECC Maastricht.

Rigging
Onder rigging verstaat Mansveld Expotech het plaatsen van tijdelijke (hangende) hijs- of hefinstallaties voor beurzen, evenementen en congressen. Meestal betekent dit dat er in het dak van een bestaand (beurs)gebouw een constructie van aluminium trussen gehesen wordt, waar verlichting, speakers, borden, banieren of videoapparatuur aan gehangen worden. Rigging vraagt een degelijke voorbereiding en een nauwgezette uitvoering van een plan waar veiligheid bij het werken op hoogte voorop staat.

Huisinstallateur
Naast MECC Maastricht is Mansveld Expotech ook preferred supplier en huisinstallateur bij RAI Amsterdam, Jaarbeurs in Utrecht en Breepark in Breda. Als partner ontwerpt, verhuurt en levert Mansveld Expotech alle technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ict voor beurzen, evenementen en congressen, nationaal en internationaal, in- en outdoor. Dit doet Mansveld Expotech door het leveren van totaalconcepten, waarbij de focus ligt op veiligheid, innovatie en duurzaamheid. 

Foto: ondertekening rigging contract. Vrnl: Sven Wiertz (Manager Event Services MECC Maastricht), Rob van de Wiel (Directeur MECC Maastricht), Richard Kluijtmans (Managing Director Mansveld Expotech) en Raymond Stijnen (Projectleider Mansveld Expotech, vestiging MECC Maastricht)
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement