Postillion Hotel Amsterdam geopendPostillion Hotel Amsterdam is maandag 5 november geopend en introduceert spraakgestuurde technologie in de hotelkamers. Gasten kunnen hiermee onder meer de gordijnen, het licht en de televisie met stemgeluid bedienen. Innovatie en comfort staan centraal in de nieuwe vestiging. Zo werkt het hotel van negentien verdiepingen volledig cashloos en is er voor de zakelijke reiziger een breed scala aan vergader- en congresfaciliteiten.

In het najaar van 2016 breidde Postillion Hotels in een eerste fase uit naar Amsterdam met de opening van het Convention Centre op het terrein van de Kauwgomballenfabriek. Met de opening van het hotel, tegenover de congreslocatie, is de laatste fase van deze uitbreiding afgerond.
   
Vooruitstrevend
Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels Nederland: "Met de voltooiing van deze vestiging breidt Postillion Hotels de MICE-capaciteiten uit tot een totaalcapaciteit van wel 2.000 personen. De toevoeging van de spraakgestuurde technologie in deze vestiging geeft Postillion Hotels een onderscheidende positie in de hotel- en congresmarkt. Hiermee verwezenlijken wij het doel steeds vooruitstrevend te zijn en onze gasten te voorzien van optimaal gemak." Op dit moment zijn twee hotelkamers spraakgestuurd, in het voorjaar van 2019 zijn alle 252 hotelkamers voorzien van deze technologie. Het hotel beschikt over een fitnesscenter, een bar op het dakterras van de eerste verdieping en twee horecavoorzieningen – barbecuerestaurant Cooper & Cecile voor diner en de Amsterdamse Deli inspired by Sal Meyer voor een take-away lunch.

Rondleiding
Zou je graag een rondleiding willen in het nieuwe Postillion Hotel Amsterdam? Maak dan nu een afspraak: rondleiding@postillionhotels.com
    
Over Postillion Hotels
Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht. De hotelketen richt zich primair op de vergader- en congresmarkt. Met het Meet Work Stay-concept komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van nu. Meet Work Stay is een totaalconcept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. In de bedrijfsvoering van Postillion Hotels is innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in de markt een belangrijk aandachtspunt.