UITNODIGING: Bekijk zelf de vernieuwde De Bonte Wever



In de afgelopen anderhalf jaar heeft De Bonte Wever in Assen een enorme metamorfose ondergaan. De ijsbaan is verdwenen en op die plek is in recordtempo gebouwd aan een uitbreiding van het hotel, twee nieuwe restaurants, een Grand Café, congres / evenementencentrum, extra (vergader)zalen, nieuwe entree, parkeerplaatsen en meer. Anders gezegd; de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in welke vorm dan ook zijn enorm uitgebreid en dat laat De Bonte Wever u graag met eigen ogen zien.

Het Assense bedrijf was al een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten, maar na de gerealiseerde uitbreiding zijn de mogelijkheden nu echt grenzeloos te noemen. Omdat De Bonte Wever begrijpt dat zien pas echt geloven is, organiseert ze de komende periode een aantal rondleidingen speciaal voor gasten die nieuwgierig zijn naar de vernieuwde zakelijke faciliteiten en mogelijkheden.

Tijdens de tour wordt u het gehele complex doorgeleid terwijl u wordt bijgepraat over De Bonte Wever, achtergronden van de bouw en uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen. Ontdek volledig vrijblijvend hoe deze unieke locatie kan bijdragen aan uw bedrijfsevenement, congres, personeelsfeest / uitje, vergaderarrangement of welk type bijeenkomst u maar in gedachte heeft.     

Ook al bent u voor nu niet direct op zoek naar een locatie, dan nog is een rondleiding een aanrader. Enerzijds omdat u zonder twijfel vol met ideeën weg gaat, maar ook omdat het simpelweg indrukwekkend is om te zien wat er allemaal gerealiseerd.

Deelname aan een rondleiding is volledig vrijblijvend. Momenteel kunt u zich inschrijven voor woensdag 24 oktober of 28 november. Voor meer informatie en inschrijven zie: www.debontewever.nl/rondleiding.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: De Bonte Wever

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement