Nieuwe website JTB promoot nieuwe kantoren



JTB Europe, een eersteklas leverancier in het aanbod van MICE en zakenreizen is verheugd om de lancering van hun vernieuwde website www.jtbeurope.com aan te kondigen. De interactieve website laat JTB Europe’s nieuwe bedrijfsidentiteit zien en promoot de eenheid van de 15 Europese instanties die nu allemaal opereren onder de officiële JTB Europe paraplu in plaats van de individuele instanties. Informatie over de locaties in Europa kan worden gevonden op de nieuwe website onder de ‘contacts’ pagina.

JTB is opgericht in 1912 en biedt daardoor meer dan 105 jaar aan ervaring. De organisatie opereert in 36 landen en heeft bijna 30.000 mensen in dienst. De nieuwe website is gemakkelijk te navigeren en is de eerste stap richting JTB’s continue hervorming in Europa, inclusief merkontwikkeling die gericht is op het optimaliseren van diensten en het toevoegen van waarde naar klanten.

JTB Europe organiseert zakelijke evenementen van het creatieve concept tot de reislogistiek en conferentiemanagement. Van producties op grote schaal tot intieme evenementen, JTB Europe’s ervaren team coördineert en levert succesvolle evenementen overal ter wereld. De website schetst duidelijk de diensten die JTB Europe aanbiedt in de 15 verschillende instanties en gebruikt de nieuwste technologieën om JTB’s prestaties te laten zien door middel van geselecteerde casusonderzoeken.

MR Yamakita, President & CEO JTB Europe zegt: “Na maanden hard werken, revisie en verfijning is JTB Europe, Corporate Events & Travel’s nieuwe thuis nu een feit. De nieuwe website is ontworpen om persoonlijker te communiceren met onze Europese klanten en hen gemakkelijker toegang te geven tot JTB globale hulpmiddelen die ondersteund worden door lokale experts. Deze sterke eenheid door heel Europa zal ons niet alleen helpen efficiënter te opereren door een nog betere service aan onze klanten te bieden, maar ook om duidelijk onze producten, diensten, informatie en systemen te demonstreren die de onvergetelijke ervaringen waar wij voor staan tot stand brengen.”

De website inspireert klanten, maar verleent ook zeker mogelijkheden voor professionals die een carrière zoeken in een internationaal bedrijf. JTB richt zich op het aantrekken van mensen met dezelfde waarden, die een internationaal bedrijfsklimaat willen verbeteren en mensen willen verbinden. JTB biedt de geschikte kandidaten een kans om te werken met wereldwijd toonaangevende merken en de mogelijkheid om de wereld over te reizen.

Voor meer informatie, ga naar www.jtbeurope.com

Over JBT
JTB Corp. is opgericht in 1912 in Tokio, Japan en wordt vertegenwoordigd in 36 landen. De organisatie heeft 45 jaar ervaring in Europa. JTB Group vertegenwoordigt de volgende merken in Europa: JTB, Tumlare, Kuoni, MyBus en Europamundo.

JTB Corporate Events and Travel is een afdeling van JTB Europa en onderdeel van JTB Corporation, een van de grootste zakelijke reisorganisaties in de wereld.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement