Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel gaat van 4 naar 5 Vergaderhamers



Na een uitvoerige inspectie van de congres- en vergaderclassificatie heeft de inspecteur geadviseerd om De Cantharel te upgraden van 4 naar 5 Vergaderhamers. 

“Het team van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel is bewust bezig met het vernieuwen en het verbeteren van de kwaliteit. Dit is terug te zien op vele fronten waarbij de uitstraling luxueuze is en de staat van onderhoud onberispelijk. In het congrescentrum zijn er veel vernieuwingen aangebracht zoals meubilair, tapijt, gordijnen en technische AV middelen. Ook heeft het hotel een aparte entree en receptie gekregen zodat er voor vergadergasten nog meer aandacht is en een betere doorstroming”, aldus de inspecteur.

Simone Verdaasdonk van Vergaderhamers verraste het team van De Cantharel met een prachtige bos bloemen. 



Over Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel
Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel ligt midden op de Veluwe, dichtbij Apeldoorn en centraal aan de A1. Het hotel beschikt over een auditorium voor 330 personen en 16 vergaderzalen die van alle moderne technieken voorzien zijn. Gratis parkeergelegenheid en een ruime hoeveelheid hotelkamers maken van deze locatie de ideale gelegenheid om uw vergadering te combineren met outdoor activiteiten.

Over Vergaderhamers
Het keurmerk van Vergaderhamers levert aan klanten van meeting locaties en congresbureaus de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België.
Door te inspireren, adviseren en controleren brengen we bedrijven naar de hoogste niveaus van betrouwbaarheid, professionaliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid. De classificatie maakt hun bekroning en uw garantie zichtbaar. 
Locaties kunnen drie, vier of vijf vergaderhamers behalen; congresbureaus verwerven een erkenning als Certified (inter)national PCO.

Vergaderhamers is een initiatief van de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche, ook wel genoemd Het Erkende Congresbedrijf. Doel is de bevordering van de kwaliteit en transparantie in de congres- en vergaderbranche. 
De Stichting begon in 1995 met de Congres- en Vergaderclassificatie op initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en enkele congresbrancheorganisaties.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement