Pullman Eindhoven Cocagne – the place to meet – in de breedste zin van het woord



Dankzij een congrescentrum van maar liefst 2150m2 is hotel Pullman Eindhoven Cocagne een ideale meeting plek in hartje Eindhoven. Vaak wordt er dan gedacht aan vergaderingen en congressen. Niet gek natuurlijk met 18 modern ingerichte zalen, die allemaal over daglicht beschikken en voorzien zijn van de nieuwste audiovisuele apparatuur.

Maar in het 4-sterren Superior hotel gaat het veel verder dan dat. Steeds vaker is Pullman Eindhoven Cocagne het decor van evenementen, zoals productpresentaties van auto’s, spectaculaire (private) party’s, bruiloften, eindexamengala’s en DJ-shows.

Voor deze evenementen beschikt Pullman Eindhoven Cocagne over een speciale ruimte: de Wintertuin. Een multi-inzetbare en elegante ruimte – met een eigen entree – die gegarandeerd indruk maakt op de bezoekers. Dankzij een ingenieus lichtsysteem, is het mogelijk om de koepel van de zaal uit te lichten in alle kleuren van de regenboog, bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren of het thema van uw event.

Uiteraard hangt het wel of niet slagen van een evenement niet uitsluitend af van de locatie. Service is alles bepalend, net als de zorgvuldig gesorteerde dranken en smaakvolle gerechten die gedurende het evenement geserveerd worden. Het team van Chef-kok Mark Leenders maakt van iedere gerecht een feest in restaurant Vestdijk47.

Voorafgaand het evenement een intiem diner voor een select gezelschap? We stellen u graag een menu voor dat past bij uw wensen. Vestdijk47 – het restaurant van Pullman Eindhoven Cocagne – serveert elegante Franse gerechten met een moderne twist. Met een eigen patisserie in huis, begrijpt u dat de nagerechten onweerstaanbaar zijn. Een selectie van zowel de desserts als de hoofdgerechten, wordt bereidt met ingrediënten uit eigen huis. Bijvoorbeeld de zelfontworpen chocolade Cocagne Noir, of de honing van de bijenpopulatie die bovenop het dak van het hotel bivakkeert.

Natuurlijk is het fijn dat uw gasten na het event kunnen overnachten in een van de 320 uiterst comfortabele hotelkamers. Na een welverdiende nachtrust kunt u ’s ochtends ontspannen genieten van een uitgebreid ontbijt. Een uitgelezen moment om de vorige avond nog eens de revue te laten passeren.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij ons evenemententeam, telefonisch te bereiken onder nummer 040-2326190 of per mail H5374-re2@accor.com

Nieuwgierig hoe een evenement in de Wintertuin van Pullman Eindhoven eruit kan zien, bekijk hier een aantal impressies:

Talkies Lifestyle Night

 

Eindexamenfeest





 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement