Cast en crew van de musical CATS kiezen voor Novotel Amsterdam City



Cast en crew van de musical CATS kiezen voor Novotel Amsterdam City tijdens Europese première en Amsterdamse deel tournee

De Europese première van de musical CATS vindt plaats op 20 december 2018 in de RAI in Amsterdam. Het gaat om de Engelstalige productie uit het Londense West End van deze beroemde musical. Na de première wordt tot en met 13 januari 2019 doorgespeeld in de RAI. Cast en crew verblijven gedurende deze periode in Novotel Amsterdam City.

Verleden jaar was het precies 30 jaar geleden dat CATS voor het eerst in première ging in Nederland en de harten van de Nederlandse theaterbezoekers veroverde. De speciale jubileumtournee biedt een unieke kans voor bestaande en nieuwe CATS-fans om de show in het Engels te beleven zonder naar Londen te hoeven reizen. Sinds de première in 1981 speelde CATS onafgebroken gedurende een recordperiode van 21 jaar (!) zo’n 9000 voorstellingen in Londen. Inmiddels bezochten meer dan 81 miljoen mensen in meer dan 30 landen de show, die al in 15 talen werd opgevoerd.

Vanwege de première verwacht het Novotel veel internationale gasten. Jeroen van Gils, Director of Sales, Novotel & Mercure Amsterdam City: “We zijn erg verheugd dat de producent heeft gekozen voor Novotel Amsterdam City als verblijflocatie. Binnen het hotel hebben we veel ervaring met het accommoderen van grote groepen. Wij denken daardoor ook deze crew, die voor langere tijd in het hotel verblijft, een echt thuis te kunnen bieden. Daarnaast is de samenwerking met Frank van Paridon een echt partnership, waardoor wij deze productie mogen combineren met een uniek en exclusief klantenevenement.”

Frank van Paridon, Proud to Present (musical CATS), zegt hierover: “Het Novotel Amsterdam City is zeer gunstig gelegen. Zo is het maar tien minuten lopen naar de RAI, waar de voorstellingen van CATS  worden gespeeld van 20 december 2018 tot en met 13 januari 2019. Ook de binnenstad is eenvoudig te bereiken. De cast en crew van CATS kunnen door hun langere verblijf gratis gebruikmaken van de fietsen en de shuttle naar winkelcentrum Gelderlandplein. Daarnaast is het hotel erg flexibel, wat het voor onze productie met vaak rare tijden een stuk eenvoudiger maakt. Niet alleen wij, maar ook het Novotel zelf is ontzettend enthousiast over deze samenwerking, waardoor we samen een mooi partnership hebben kunnen aangaan.”

Novotel Amsterdam City
Het Novotel Amsterdam City bevindt zich in de omgeving van de Zuidas, de RAI en het Amstelpark. Het hotel met 610 kamers is ontwikkeld volgens de hoge Accor-standaarden voor duurzaamheid (de Planet 21-gedachte). Hierbij ligt de nadruk op vier strategische punten: medewerkers bewust maken, de gasten erbij betrekken, samen met partners innoveren, samenwerken met lokale overheden en de twee belangrijke uitdagingen; de voeding en de gebouwen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement